Hybride scooter bij Reijs Fiets & Fun: Goed voor milieu en portemonnee

Hybride scooter bij Reijs Fiets & Fun: Goed voor milieu en portemonnee van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  02-09-2008

Reijs Fiets & Fun is een betrouwbare leverancier van kwalitatief goede scooters van o.a. de merken AGM, Baotian, PGO, Sachs en Tomos en van elektrische fietsen tegen een aantrekkelijke prijs. Reijs hanteert zeer lage prijzen: de snorscooters (zonder helm) en gewone scooters hebben een vanafprijs van 950 euro. Bovendien levert Reijs een uitstekende service. Theo Reijs, eigenaar: “De positieve mond-op-mond reclame zorgt voor een gestaag groeiend klantenbestand. Steeds vaker hoor ik dat men door vrienden of kennissen naar ons is doorverwezen vanwege de goede dienstverlening en vanwege onze ruime keuzemogelijkheden. Iets waar ik erg trots op ben en op wil kunnen blijven. Dus zorg ik ervoor goed op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard kan men bij ons een proefritje maken op de AGM Hybride scooter of op een elektrische scooter”.

Hybride scooters
De AGM Hybride scooter is een nieuwe, milieuvriendelijke scooter. De Hybride scooter is een scooter die op elektriciteit en op brandstof rijdt. Afhankelijk van het gebruik, is het verbruik van de scooter 1/100. Na het wegrijden via de automatische start, gaat bij 10 km per uur de elektromotor over op de brandstofmotor. Verder is het ook mogelijk om alleen op brandstof of alleen op de elektromotor te rijden. De scooter is een 50cc 4takt met een elektromotor van 500 watt. Deze Hybride scooter is milieuvriendelijk en bespaart brandstof. De maximum snelheid bedraagt 45 km/uur. De scooter is geruisloos (bij gebruik van alleen de elektromotor) en heeft zeer lage verbruikskosten. Met de almaar stijgende brandstofkosten is dit een zeer welkome manier om geld te besparen.
De consumentenprijs van € 2.195,- is weliswaar hoger dan de gangbare brom-, snor- en elektrische scooters in het assortiment van Reijs Fiets & Fun, maar door het zeer lage verbruik zijn deze extra kosten snel terug te verdienen.

Meer informatie kunt u vinden op www.reijsfietsenfun.nl.