Reijs Fiets & Fun – uitbreiding assortiment scooters

Reijs Fiets & Fun – uitbreiding assortiment scooters van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  01-07-2008

Reijs Fiets & Fun heeft haar voorraad verder uitgebreid met nieuwe merken. Zo biedt ze de klant een nog ruimere keuze uit haar grote voorraad. Theo Reijs: “Wat je niet op voorraad hebt, kun je niet verkopen. En ik wil natuurlijk graag verkopen. Maar ook goede service verlenen aan mijn klanten. En dat werpt zijn vruchten af. We hebben een webwinkel, waar je online producten kunt bestellen. En we hebben een echte winkel, waar je de scooters kunt zien, voelen, en soms ook een testrit maken. Een scooter moet je immers ook ‘passen’. Een forse kerel zal in de meeste gevallen een ander model scooter nodig hebben dan een kleine slanke vrouw.


De meeste klanten kijken eerst op onze website. Daar krijgen ze een goede indruk van wie en wat we zijn. En uiteraard van ons assortiment. Meestal komen ze daarna naar onze winkel in Herpen, gemeente Oss, Noord-Brabant.


Omdat we zo’n grote voorraad hebben met verschillende merken, modellen en kleuren slagen de meeste klanten erin om een scooter te kiezen die echt bij hem of haar past. Door de ruime keuze, onze goede service en omdat we nakomen wat we beloven, gaat de van-mond-tot-mond reclame heel hard. En daar zijn we trots op. We doen er dan ook alles aan om die goede naam waar te blijven maken”.

De belangrijkste merken in het assortiment van Reijs Fiets & Fun zijn Baotian, AGM, PGO en Sachs scooters. En Tomos brommers. Daarnaast voert Theo Reijs zelf oude, compleet met originele onderdelen gerestaureerde Vespa’s in.

Naast de scooters biedt Reijs Fiets & Fun de zeer populaire driewielers van de merken Schwinn en het nostalgische Radio Flyer aan.

juni 2008

Reijs Fiets & Fun
Kloosterstraat 16
5373 AG Herpen
www.reijsfietsenfun.nl