REIJS SCOOTERS, de nieuwe naam van Reijs Fiets & Fun

REIJS SCOOTERS, de nieuwe naam van Reijs Fiets & Fun van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  04-02-2009

Reijs Scooters staat synoniem voor uitstekende service, goede prijzen en een breed assortiment. We vragen Theo Reijs, eigenaar, waarom hij een goed vindbaar, goed lopend bedrijf een andere naam heeft gegeven. “Handelsonderneming Reijs bestaat nu ruim 5 jaar. In die 5 jaar hebben we minibikes, fietsen en scooters verkocht. De minibikes zijn inmiddels helemaal afgestoten. Op het gebied van fietsen voeren we enkel nog elektrische fietsen, Schwinn driewielers en stoere Lilliputs. Dit vormt echter slechts een klein gedeelte van onze omzet. De laatste 3 jaar is de focus meer en meer op scooters komen te liggen. We zijn begonnen met een vijftal scooters van 2 merken. Inmiddels hebben we dit stevig uitgebouwd. We hebben een ruime voorraad van ca. 70 scooters, verdeeld over diverse bekende merken. Van AGM tot Malaguti. Van Baotian tot Piaggio. Met onze nieuwe naam, Reijs Scooters, maken we meteen duidelijk wat we doen. En kunnen we ons nog beter in de markt zetten”.

Reijs Scooters in Herpen, gemeente Oss (tussen Den Bosch en Nijmegen), groeide de afgelopen jaren uit tot een vertrouwd adres voor scooterend oost- en midden Brabant en zuidwest Gelderland.
Reijs Scooters is een betrouwbare leverancier van kwalitatief goede producten tegen een aantrekkelijke prijs. De zaak richt zich met name op mensen met een bescheiden portemonnee. Reijs hanteert zeer lage prijzen: de snor- en bromscooters hebben een vanafprijs van 950 euro.
De merken die Reijs Scooters in het assortiment heeft zijn AGM, Baotian, E-Solex, Ice, Malaguti, Peugeot, PGO, Piaggio, Sachs, Tauris, Tomos en Vespa. De laagst geprijsde scooter kost € 950,=. Buiten een goede kwaliteit en ruime voorraad staat Reijs met name bekend om zijn goede service.

Meer informatie kunt u vinden op www.reijsscooters.nl.


Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Theo Reijs, telefoon 0646 22 35 27.