Reijs Scooters in Veghel verhuist naar groter pand

Reijs Scooters in Veghel verhuist naar groter pand van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  30-09-2011
Trefwoorden: Scooters, Bromfietsen, Scooterwinkel

 

Veghel, 29 september 2011

A.s. zaterdag, 1 oktober, opent Reijs Scooters te Veghel haar deuren op een nieuwe locatie. Tien maanden geleden, op Pieten Zondag, startte Reijs Scooters een scooterwinkel in de Patio in het centrum van Veghel. Dat was een goede zet, de verkopen liepen zo goed dat de winkel nu al te klein is geworden. Daarom werd gekozen voor een groter pand aan de drukke Hoogstraat.

Over Reijs

Theo Reijs, oprichter en eigenaar van Reijs Scooters, heeft inmiddels zo’n 8 jaar ervaring in verkoop, onderhoud en reparatie van scooters. In 2003 verkocht hij zijn groothandel in banden en automaterialen in Schaijk om korte tijd later in zijn woonplaats Herpen met minibikes te beginnen. De minibikes werden bromfietsen en scooters. In eerste instantie slechts enkele merken, nu van AGM tot Vespa, van Kymco en Peugeot tot Aprilia, Malaguti en Tomos, van Kreidler tot Santini en de kleine, op Honda geïnspireerde Skymax schakelbrommers. Door de goede service wist hij al snel een uitstekende naam op te bouwen in de wijde regio.

Na tijdens de eerste Fashion Event met een aantal scooters op de Patio te hebben gestaan bleek dat er in Veghel duidelijk behoefte was aan een speciaalzaak op het gebied van deze gewilde tweewielers en Reijs sprong graag in dat gat. Reijs vertelt: “We hebben in eerste instantie zeer bewust voor een locatie in het centrum gekozen onder het mom van ‘breng de scooters naar de mensen’. Dat heeft zeer goed gewerkt. We verkochten veel en repareren deden we in onze werkplaats te Herpen.”

Waarom verhuizen

Reijs vertelt verder: “Op een gegeven moment kwamen er gelukkig teveel bromfietsen en scooters in onderhoud om deze elke keer met onze grote bestelbus te halen en te brengen. Daarom werd het tijd voor de volgende stap: Een winkel met ruimte voor een werkplaats en veel onderdelen. Het pand aan de Hoogstraat 20a leent zich daar uitstekend voor. Bovendien kan men nu voor de deur parkeren en is er altijd een monteur aanwezig voor kleine en grotere reparaties en onderhoud”. Reijs kijkt tevreden rond en vervolgt: “We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een praktische en mooie inrichting en volgens onszelf en een aantal mensen dat al even binnen kwam lopen zijn we daar goed in geslaagd. Iedereen is van harte welkom om dat vanaf 1 oktober zelf te komen beoordelen. We zullen dan en de rest van de openingsmaand veel interessante aanbiedingen hebben”.

Voor meer informatie over Reijs Scooters kunt u hun website raadplegen: . U vindt daar ook de openingstijden.

Reijs wil tenslotte nog graag even kwijt dat het aan de klanten gecommuniceerde telefoonnummer 0413-302356 helaas niet correct is, het juiste nummer is 0413 – 378965.

Trefwoorden: AGM scooter, Bromfietsen, Bromscooters, Chinese scooters, Elektrische Scooter, Goedkope Scooters, Italiaanse scooters, Kleine scooters, Reparatie Scooter, retro scooters, scooter aanbieding, scooter aangeboden, Scooter banden, scooter den bosch, Scooter Kopen, scooter te koop, scooter uden, scooter veghel, Scooterdealer, Scooters, Scooterwinkel, Snorfietsen, Snorscooters,

Ander nieuws en updates van Reijs Scooters

Winnaar scooter Facebook-actie agm gevallen bij Reijs Scooters van Reijs Scooters thumbnail
18-03-2013

Winnaar scooter Facebook-actie agm gevallen bij Reijs Scooters

Reijs Scooters in Herpen mag agm VX50 scooter weggeven na Facebook-actie agm. 


Brommerrijbewijs vanaf 15,5 jaar van Reijs Scooters thumbnail
03-06-2011

Brommerrijbewijs vanaf 15,5 jaar

Vanaf 15 juni 2011 is het mogelijk om het theorieexamen voor het scooterrijbewijs al op 15,5 jarige leeftijd te doen.