REIJS SCOOTERS voegt Kymco toe aan het al ruime assortiment

REIJS SCOOTERS voegt Kymco toe aan het al ruime assortiment van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  24-04-2009

Zo’n 3 jaar geleden is Theo Reijs, eigenaar van Reijs Scooters, zich geheel gaan toeleggen op de verkoop van scooters. In die relatief korte tijd heeft hij een zeer goede naam weten op te bouwen. In de wijde omgeving staat Reijs Scooters synoniem voor uitstekende service, goede prijzen en een breed assortiment. Theo Reijs: “We zijn begonnen met een vijftal scooters van 2 merken. Inmiddels hebben we dit stevig uitgebouwd. We hebben een ruime voorraad van ca. 70 scooters. Het merk Kymco is een welkome aanvulling. Kymco bewijst al vele jaren betrouwbare scooters te leveren tegen scherpe prijzen en met heel betaalbare onderdelen. En net zoals Reijs Scooters blijven ze aan de weg timmeren, kijken ze naar de toekomst. Een zeer goede samensmelting dus!”

Kymco is een volwaardig scootermerk op de Nederlandse wegen en het merk groeit nog steeds. Mede door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is het merk de laatste jaren gestegen naar een 3e plaats van de scooterverkopen in Nederland.
“Kymco” is de afkorting van Kwang Yang Motor Co ltd.
Ruim 35 jaar produceert Kymco scooters, motorscooters en ATV's. “Better than Best” is voor de Taiwanese twee- en vierwiel fabrikant meer dan alleen maar een slogan. Er worden heel veel inspanningen verricht om de filosofie van ontwikkeling, onderzoek, productie, service en verkoop te optimaliseren.
Kymco is in 1963 ontstaan uit een jointventure met Honda Japan.

Reijs Scooters in Herpen, gemeente Oss (in de driehoek Den Bosch – Nijmegen - Uden), groeide de afgelopen jaren uit tot een vertrouwd adres voor scooterend oost- en midden Brabant en zuidwest Gelderland.
Reijs Scooters is een betrouwbare leverancier van kwalitatief goede producten tegen een aantrekkelijke prijs. De zaak richt zich met name op mensen met een bescheiden portemonnee.
De merken die Reijs Scooters in het assortiment heeft zijn AGM, E-Solex, Ice, Malaguti, Peugeot, PGO, Piaggio, Sachs, Tauris Tomos en Vespa. En nu dus ook Kymco. De laagst geprijsde scooter kost € 950,=. Buiten een goede kwaliteit en ruime voorraad staat Reijs met name bekend om zijn goede service.

Meer informatie kunt u vinden op www.reijsscooters.nl.


Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Theo Reijs, telefoon 0646 22 35 27.