Tauris scooters, nieuw in Nederland en bij Reijs Fiets & Fun

Tauris scooters, nieuw in Nederland en bij Reijs Fiets & Fun van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  23-10-2008

In oktober 2008 is het nieuwe scootermerk Tauris op de Nederlandse markt en bij Reijs Fiets & Fun te Herpen, gemeente Oss, geïntroduceerd. Tauris is reeds jaren een bekend scootermerk in Duitsland en Oostenrijk.

We vragen Theo Reijs, eigenaar van Reijs Fiets & Fun, waarom hij Tauris Scooters heeft toegevoegd aan zijn assortiment. Hij heeft tenslotte al de nodige merken! "Klanten die hier voor de eerste keer binnenkomen zijn vaak aangenaam verrast door de grote hoeveelheid verschillende modellen die wij op voorraad hebben. Ze kunnen kiezen uit een prijsklasse van zo'n € 950 tot € 2.750. Daarbij bieden wij diverse merken. Chinees, maar ook Europees. Tauris is in Duitsland en Oostenrijk al jaren een groot succes. De scooters worden in China geproduceerd en hebben bewezen probleemloos te functioneren." Reijs vervolgt "We hebben natuurlijk al de nodige merken, Malaguti en Tomos worden in Europa geproduceerd. En ook merken van Chinese makelij, denk aan AGM, Baotian, PGO, Sachs. We vinden dat Tauris hier perfect tussenpast. Tauris staat tenslotte, net als Reijs Fiets & Fun, voor kwaliteit en betrouwbaarheid, design, prijs en service".

 

De diverse modellen zijn alle leverbaar in zowel brom- als in snoruitvoering.  Vanaf medio november zijn ze uit voorraad leverbaar.