Winnaar scooter Facebook-actie agm gevallen bij Reijs Scooters

Winnaar scooter Facebook-actie agm gevallen bij Reijs Scooters van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  18-03-2013
Trefwoorden: Bromfietsen, Goedkope Scooters, Nieuwe Scooter

Afgelopen maand, februari 2013, liep bij Reijs Scooters te Herpen een actie op Facebook als onderdeel van een agm campagne. Deze Nederlandse scooterleverancier verlootte onder alle deelnemers een heuse scooter. Niet zomaar een prijsje dus!

Geen wonder dat er flink ‘geliked’ werd. Zowel agm als Reijs Scooters kregen met deze actie flink wat nieuwe Facebook-vrienden. agm is erg actief op Facebook en heeft een breed scala aan modellen die ze zelf hebben ontwikkeld. De VX is een van de jongste telgen in de agm-familie en past helemaal in het tijdsbeeld van nu. En dat geldt ook voor de laatste Facebook-actie waarbij een mini-iPad wordt weggeven.

Dat de winnaar bij Reijs Scooters viel vindt Theo Reijs natuurlijk erg leuk, evenals Dolores, die de scooter kreeg van winnares Colette van Kaathoven, vriendin van haar moeder.

Moeder Dieke Steeg vertelt: “Mijn dochter Dolores en ik waren bij Colette toen zij de Facebook-actie van Reijs Scooters zag waarmee een scooter van agm gewonnen kon worden. Dolores zei dat ze die wel wilde hebben, waarop Colette antwoordde dat als zij hem zou winnen Dolores de scooter zou krijgen. En ja hoor, alsof het zo moest zijn, Colette won en hield woord. Fantastisch!” Dolores is superblij met de agm vx50 scooter.

Op de foto vlnr Theo Reijs - eigenaar Reijs Scooters in Herpen, de gelukkige Dolores, prijswinnares Colette en Dominic de Ruiter- vertegenwoordiger agm.

Trefwoorden: AGM scooter, Bromfietsen, Bromscooters, Goedkope Scooters, Nieuwe Scooter,

Ander nieuws en updates van Reijs Scooters

Reijs Scooters in Veghel verhuist naar groter pand van Reijs Scooters thumbnail
30-09-2011

Reijs Scooters in Veghel verhuist naar groter pand

Om een nog betere service te verlenen verhuist Reijs Scooters van de Patio in Veghel naar Hoogstraat 20a te Veghel: Werkplaats, altijd monteur aanwezig, parkeren voor deur, veel onderdelen op voorraad.


Brommerrijbewijs vanaf 15,5 jaar van Reijs Scooters thumbnail
03-06-2011

Brommerrijbewijs vanaf 15,5 jaar

Vanaf 15 juni 2011 is het mogelijk om het theorieexamen voor het scooterrijbewijs al op 15,5 jarige leeftijd te doen.