Winterbanden bij Reijs Fiets & Fun te Herpen: Veilig op weg met de scooter, ook in de winter

Winterbanden bij Reijs Fiets & Fun te Herpen: Veilig op weg met de scooter, ook in de winter van Reijs Scooters

Door: Reijs Scooters  15-10-2008

Reijs Fiets & Fun is een betrouwbare leverancier van kwaliteitsscooters van o.a. de merken AGM, Baotian, Malaguti, PGO, Sachs en Tomos tegen een aantrekkelijke prijs. Reijs hanteert zeer lage prijzen: al vanaf 950 euro heeft u een snor- (zonder helm) of gewone scooter. Bovendien levert Reijs een uitstekende service. Hier staat de scooterwinkel dan ook wijd en zijd om bekend.

Winterbanden
Theo Reijs, eigenaar van Reijs Fiets & Fun, heeft jarenlang een automaterialen- en bandenhandel gedreven. Het is dus niet vreemd dat hij deze ruime ervaring nu ook aan zijn scooterklanten ten goede wil laten komen. “Ook, of zelfs juist op een scooter ben je in de kille wintermaanden extra kwetsbaar. Met winterbanden heb je veel meer grip. Niet alleen met sneeuw, maar ook met regen en natte bladeren op de weg” aldus Reijs. “Het geeft gewoon een stuk meer zekerheid, zowel voor de ervaren als voor de beginnende scooterrijder en voor jong en oud(er)”. De winterbanden die Reijs voornamelijk verkoopt zijn de Schwalbe Iceman en de Snowtex van Heidenau.
Reijs gebruikt moderne apparatuur waarmee hij snel en eenvoudig de banden kan verwisselen. “Niet alleen banden van merken uit ons eigen assortiment verwisselen wij hiermee, ook die van alle andere merken” aldus Theo Reijs. “En dan praten we niet alleen over winterbanden. Ook de ‘gewone’ scooterbanden hebben we op voorraad. En wil men iets aparts zoals bijvoorbeeld banden met witte zijvlakken”, besluit Reijs, “ook dan is men bij ons aan het juiste adres”.

Meer informatie kunt u vinden op www.reijsfietsenfun.nl.


Noot voor de redactie
Zie ook: http://www.reijsfietsenfun.nl
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Reijs Fiets & Fun- Theo Reijs, eigenaar
Adres: Kloosterstraat 16, 5373 AG Herpen
Tel: 0646 22 35 27 –- KvK: 17160139
info@reijsfietsenfun.nl