Jehabe Service-Specialist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meijelseweg 7 , 5725 BA Heusden gem Asten, Noord-Brabant

E-mail

Over Jehabe Service-Specialist

JeHaBe heeft jarenlange ervaring in het repareren van witgoed en bruingoed. Alle merken zijn bij ons in goede handen. Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur? Dan zijn wij graag uw leverancier en bouwen we uw aankoop indien gewenst voor u in. Wist u dat we ook satellietsystemen verkopen, plaatsen en uitrichten? Wij komen bij u langs om u persoonlijk te adviseren als het gaat om schotel, kabel en digitale ontvangers. Indien nodig helpen we u bij het updaten en installeren van zenders. Ook voor een glasvezelabonnement bent u bij JeHaBe aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Appliance Repairer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jehabe Service-Specialist in Meijelseweg 7, Heusden gem Asten Noord-Brabant 5725 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heusden gem Asten Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heusden gem Asten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heusden gem Asten Noord-Brabant, 5725 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825928]