CVP Nederland

Afdrukken

Is CVP Nederland incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scheepswerf 1 , 5256PL Heusden, Noord-Brabant

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over CVP Nederland

AKOESTIEK
Er is al veel gezegd en geschreven over het belang van een goede akoestiek. Het klinkt logisch als je zegt dat ieder mens het liefste werkt en leeft in een ‘rustige’ omgeving.
Toch zien we dat de dagelijkse geluidsbelasting toeneemt. Tel daarbij op dat in de huidige architectuur meer en meer gebruikt wordt gemaakt van harde materialen zoals beton, glas en staal, (geluid wordt gereflecteerd i.p.v. geabsorbeerd), dan is niet verwonderlijk dat er steeds meer vraag komt naar akoestische oplossingen.

WAAROM IS EEN GOEDE AKOESTIEK VAN BELANG?
Een goede akoestiek verbetert de spraakverstaanbaarheid, zal het concentratievermogen en de productiviteit verbeteren én het stressniveau doen dalen (minder ziekteverzuim). Leerprestaties hebben baat bij een goede akoestiek en ook in de gezondheidszorg zien we dat een goede akoestiek een positieve bijdrage heeft aan het genezingsproces van patiënten.

HOE BEOORDEELT MEN EEN GOEDE AKOESTIEK?
De nagalmtijd is een belangrijke beoordeli

Kaart

Is CVP Nederland in Scheepswerf 1, Heusden Noord-Brabant 5256PL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nederland diensten in Heusden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heusden Nederland per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heusden Noord-Brabant, 5256PL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813773]