Bootverzekering Basis Casco

Bootverzekering Basis Casco van Pleziervaartpolis

Door: Pleziervaartpolis  14-03-2013
Trefwoorden: Bootverzekering, Bootverzekeringen, Motorbootverzekering

  De Casco Basisverzekering is een voordelige bootverzekering omdat in vergelijking met de uitgebreide bootverzekering enkele dekkingsaspecten niet of beperkt van toepassing zijn. Daarnaast is er sprake van een standaard eigen risico van € 100,-. De basisverzekering is vooral geschikt voor wat oudere boten.  

Bij deze verzekering heeft u een eigen risico. Dat betekent dat u een deel van de schade zelf betaalt. Echter het premieverschil is niet altijd groot waardoor het misschien toch aantrekkelijk is om uw keuze te doen voor de Casco Uitgebreid .  

Schade aan het vaartuig
Het vaartuig is verzekerd voor schade door: -  Brand, ontploffing, diefstal, aanvaring, zinken, van buiten komende   onheilen.-  Eigen gebrek, constructie-/ontwerpfout (schade die ‘van binnenuit’ ontstaat).-  Osmose zolang het schip niet ouder is dan drie jaar.   Indien er ook een huishoudelijke inboedel aanwezig is dan is deze gratis meeverzekerd tot maximaal 20% van de verzekerde waarde van het vaartuig. Heeft de inboedel een hogere waarde ? Ook dan kunt u bij ons terecht. De inboedel is onder andere verzekerd tegen, op een enkele uitzondering na (zoals geld/waardepapieren/bromfiets of ander motorrijtuig)-  Schade door brand, ontploffing, blikseminslag.-  Diefstal van de inboedel, mits er sprake is van braakschade  

Extra’s
De bootverzekering biedt veel extra’s zoals vergoeding van allerlei kosten naar aanleiding van een (gedekte) schade, zoals:-  Hulp- en bergloon, lichtings-/opruimingskosten.-  Uitvoering van en hulp bij repatriëring van het vaartuig en opvarenden.-  Het ‘servicepakket’ Vaartuigenhulp. -  Meeverzekering van de boottrailer (optioneel).-  Ongevallendekking voor de opvarenden (gratis meeverzekerd).

Trefwoorden: beste bootverzekering, Bootverzekering, bootverzekering afsluiten, bootverzekering berekenen, bootverzekering Delta Lloyd, bootverzekering Europeesche, bootverzekering offerte, bootverzekering Unigarant, bootverzekering vergelijken, Bootverzekeringen, catamaranverzekering, consoolbootverzekering, goedkoopste bootverzekering, Jetskiverzekering, kajuitmotorbootverzekering, kajuitzeilbootverzekering, Motorbootverzekering, Motorjachtverzekering, opentoerbootverzekering, openzeilbootverzekering, Pleziervaartpolis, premie bootverzekering, ribverzekering, rubberbootverzekering, sloepverzekering, speedbootverzekering, speedkruiserverzekering, sportbootverzekering, visbootverzekerering, Watersportverzekering, Zeilbootverzekering,

Andere producten en diensten van Pleziervaartpolis

Schade service van Pleziervaartpolis thumbnail
14-03-2013

Schade service

Schade en dan?


Aanvullende verzekering van Pleziervaartpolis thumbnail
14-03-2013

Aanvullende verzekering

Een bootverzekering met maatwerk


Bootverzekering Casco (uitgebreid) van Pleziervaartpolis thumbnail
14-03-2013

Bootverzekering Casco (uitgebreid)

Uitgebreider verzekerd tegen een scherpe premie


WA Bootverzekering van Pleziervaartpolis thumbnail
14-03-2013

WA Bootverzekering

  Een Bootverzekering is niet verplicht maar sluit minimaal een W.A.


Bootverzekering van Pleziervaartpolis thumbnail
14-03-2013

Bootverzekering

Zorgenloos genieten met een uitstekende bootverzekering