Schoonheidsbehandelingen en huidverzorgingsadvies

Door: Schoonheidsinstituut Facials  18-05-2011
Trefwoorden: schoonheidsinstituut Facials, huidverbetering en welness, gezichtsbehandeling, massages, waxen/harse

Bij Schoonheidsinstituut Facials staat kwaliteit en rust hoog aangeschreven. Dit kunt u terug vinden in de keuze van produkten waarmee gewerkt wordt en de sfeer die de salon uitademt. In onze salon werken wij met het huidverzorgingsmerk Cenzaa. Cenzaa staat voor de ultieme beleving van rust en welbehagen! Behandelingen in de schoonheidssalon richten zich op het verzorgen en verbeteren van de huid.

Stap in de wereld van Facials en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, heerlijke behandelingen, hoogwaardige produkten en goed en eerlijk huidverzorgingsadvies.  U kunt bij Schoonheidsinstituut Facials natuurlijk terecht voor een uitgebreid scala aan gezichtsbehandelingen, maar bijvoorbeeld ook voor epileren, harsen of voor een gezellige en leerzame workshop. Op onze site is alle informatie te vinden over de verschillende behandelingen.   Onze salon is uitsluitend geopend op afspraak. Een afspraak is telefonisch te maken op telefoonnummer: 06-10087002. U kunt bij ons zowel overdag als 's avonds een afspraak maken voor een bezoek aan Schoonheidsinstituut Facials.

Trefwoorden: schoonheidsinstituut Facials, huidverbetering en welness, gezichtsbehandeling, massages, waxen/harse

Contact Schoonheidsinstituut Facials

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Schoonheidsinstituut Facials

18-05-2011

Schoonheidsbehandelingen en huidverzorgingsadvies

huidverbetering, welness, aromatherapie, gezichtsbehandelingen, massage, huidverzorgingsadvies, huidconditie bevoorderend, acne behandelingen, reiniging, microdermabrasie, peeling,