Nieuwe website online

Door: Stichting Wheelchair  17-07-2009
Trefwoorden: Vakantie, Stichting, Turkije

Hoe het idee is ontstaan....

Op 18 mei 2008 is mijn vrouw getroffen door een zwaar herseninfarct dit heeft ons leven ingrijpend veranderd. We hadden hiervoor een leuk leven 2 eigen bedrijven een huis in Nederland en een vakantie huisje in ons geliefde Turkije. Ik had al vrij snel besloten om onze bedrijven te sluiten en 24 uur voor mijn lieve vrouw te zorgen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan ondanks veel hulp van anderen is dit een zware taak. Na een lange revalidatie periode kan mijn vrouw nu kleine stukjes met hulp lopen ze blijft volledig rechtzijdig verlamt, beiden ogen gedeeltelijk blind en zal nooit meer kunnen praten en blijft voor 24 uur afhankelijk van hulp. Het verhaal van mijn vrouw is na te lezen op www.jeannine1805.waarbenjij.nu

Na bijna een jaar konden we eindelijk weer terug naar ons huis in Turkije hier bleek dat de zon zee en strand haar moeilijke leven weer wat zin geeft. Omdat mij dit zo zwaar heeft aangedaan heb ik dan ook besloten om mijn verder leven in te zetten voor mijn vrouw natuurlijk, maar ook voor mensen die afhankelijk zijn van een ROLSTOEL maar zeker ook voor de partners, familie, en vrienden. Omdat ik uit ervaring weet dat het voor iedereen zo zwaar is wil ik in Turkije een vakantiepark op gaan zetten zodat men hier 1 keer per jaar lekker een paar weken verwent kan worden.

Nartuurlijk komt hier veel bij kijken inmiddels hebben we een grote groep nederlanders en Turkse lieve mensen die ons hier mee gaan helpen.

Probleem is het financiele gedeelte ik doe dan ook een beroep op particulieren en bedrijven om ons financieel te helpen !
Huub 


doel 1 =
Wij willen in de toekomst complete reizen inclusief vlucht, transfer, accomodatie, eventuele excursies aan gaan bieden voor zowel mensen uit Nederland als voor turkse mensen. Onze eerste opzet is gemaakt en zijn op dit moment allerlei lokaties aan het bekijken die daar eventueel geschikt voor zouden kunnen zijn. De eerste kontakten tussen verschillende instanties zoals RCL Leijpark, stichting Mee, gehandicapten verenigingen, vliegtuigmaatschappijen etc zijn inmiddels gelegd.

Wij denken aan een kleinschalig vakantiepark, waar alle voorzieningen aanwezig zullen zijn die je nodig hebt als je rolstoelafhankelijk bent. Maar ook speciale ruimten aangepast voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel, denk bijvoorbeeld over rustige restaurantjes een knuffelkamer kortom een park waar alles aanwezig is met de juiste mensen met de nodige ervaring zoals logopodisten, therapeuten etc. zodat men met een gerust hart op je vakantie adres zit en kan genieten van alle zorg om je heen.


Natuurlijk zijn er ontzettend veel niet gangbare spullen nodig en heel veel geld om ons doel te kunnen bereiken. Denk aan rolstoelen, rolstoelvervoer, aparte bedden, zwembadlift, aangepaste speeltuintoestellen, etc.etc.

DOEL 2.

Spullen verzamelen vanuit Nederland (bijvoorbeeld oude rolstoelen, rollators, speciale bedden etc.) naar Turkije versturen, opknappen en hiermee een helpende hand uitreiken naar de arme mensen in Turkije.

Wij hebben de energie om dit doel waar te gaan maken dus help ons mee om dit te realiseren.

Alle tips/adviezen en donaties zijn welkom !

Namens Wheelchair
Huub, Karin en Erwin

Trefwoorden: Donaties, Financiele Steun, Herseninfarct, Lichamelijke Beperking, Rolstoel, Sponsors, Stichting, Turkije, Vakantie, Wheelchair

Contact Stichting Wheelchair

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share