BDP-Account

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisstraat 55 , 4631 NB Hoogerheide, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Woensdrecht

E-mail

Over BDP-Account

Met als directie Jan van der Burgt en Ruud Prop. Jan en Ruud voeren een team aan van 10 medewerkers aan, stuk voor stuk enthousiaste professionals. Specifieke kennis die we niet in huis hebben kopen we in bij onze partners. Waarbij we steeds het belang van de klant voorop stellen.
Hieronder vindt u onze speerpunten:

Ruime ervaring
We hebben ruime ervaring, verstand van zaken en weten nog van aanpakken ook. Zakelijkheid is ons uitgangspunt, maar we verliezen nooit de persoonlijke en menselijke kant uit het oog. Zo zijn wij uitstekend in staat u bij te staan uw doelstellingen ‘op weg naar een rijker leven’ te realiseren.

Vakbekwaamheid
Het kantoor is aangesloten bij de NOvAA (Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten) via Ruud Prop, en via Jan van der Burgt, bij het College van Belastingadviseurs.
Deze beide organisaties schrijven verplichte educatie voor aan hun leden, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Vertrouwensrelatie
Wij zijn ondernemend, betrokken en wachten niet af. Wij komen zelf met ideeën als we vinden dat de cliënt advies nodig heeft. Hoe intensiever het contact, hoe beter we in staat zijn problemen te signaleren en op te lossen. Het spreekt voor zich dat het gaat om een vertrouwensrelatie. U heeft daarom ook vrijwel altijd te maken met één contactpersoon.

Actualiteit
Snel inspelen op de actualiteit is ook één van onze troeven. We denken vooruit en we verdiepen ons voortdurend in veranderingen en vernieuwingen. Zo kunnen we al in een vroeg stadium de nieuwste wet- en regelgeving toepassen.

Betrokkenheid
Wij zijn betrokken bij onze cliënten en we zijn altijd beschikbaar. Ervaart de cliënt een probleem, dan is er een probleem. Als we vertrouwen hebben in zijn toekomst, gaan we er voor de volle honderd procent voor. We handelen kritisch en oprecht; als ware het ons eigen geld. Wij willen de cliënt immers vooruit helpen. Of we hierin slagen, is af te meten aan zijn succes. En dit is weer ons visitekaartje!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BDP-Account in Raadhuisstraat 55, Hoogerheide Noord-Brabant 4631 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoogerheide Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogerheide Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogerheide Noord-Brabant, 4631 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817832]