Brede Welzijnsinstelling (BWI)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kromstraat 4 , 4631 KH Hoogerheide, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Woensdrecht

E-mail

Over Brede Welzijnsinstelling (BWI)

Welkom bij de Stichting Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI)
De BWI staat midden in de Woensdrechtse samenleving, weet wat daar speelt en stimuleert en ondersteunt MEEDOEN in die samenleving.
De medewerkers van de BWI nemen initiatief, leggen verbindingen en zorgen dat de inwoners van de gemeente Woensdrecht zelf deelnemer worden van de Civil Society en dragen van de zorgzame samenleving. De BWI legt hierbij de nadruk op het verstereken van de eigen kracht van de burgers.
De medewerkers van de BWI zijn allround sociaal werkers. Zij trekken erop uit om de burger op te zoeken en te ondersteunen. Denk hierbij aan wonen, werken, omgaan met geld, opvoeden, onderhouden van sociale contacten en het zinvol besteden van vrije tijd, etc.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brede Welzijnsinstelling (BWI) in Kromstraat 4, Hoogerheide Noord-Brabant 4631 KH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogerheide Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogerheide Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogerheide Noord-Brabant, 4631 KH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817797]