Ons Marieke Kinderopvang

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Staartsestraat 6 , 4635 BB Huijbergen, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Woensdrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ons Marieke Kinderopvang

Ons Marieke v.o.f. is een kleinschalig, professioneel en flexibel kindercentrum voor dagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) met 3 unieke locaties.
Huijbergen: Staartsestraat 6,en De SOOS - Boomstraat 5
Woensdrecht: De Boerderie - Fortuinstraat 1 (tijd.gesl.)

In Huijbergen wordt dagopvang (26 kindplaatsen) verzorgd aan de Staartsestraat 6. De beperkte schaal en het gebalanceerde programma met VVE-activiteiten bieden een optimale omgeving voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen.
De BSO (45 kindplaatsen) is ondergebracht in De SOOS aan de Boomstraat 5a. Deze voormalige gymzaal bij de basisschool is omgebouwd tot een aantrekkelijke opvangruimte. waar afwisselende / afgestemde programma’s worden aangeboden. Verder biedt Ons Marieke in Huijbergen de keuzemogelijkheid voor overblijven op school o.l.v. vrijwilligers of gebruik van de lunch in het kindercentrum.
Als deelnemer van de Huijbergse Brede School biedt Ons Marieke tevens aansluiting op de activiteiten van locale verenigingen waardoor sluitende dagarrangementen kunnen worden geboden. De locatie in Huijbergen is geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur.

“Ons Marieke” streeft er naar een opvoedingsituatie te bieden die aansluitend en aanvullend is op de opvoedingssituatie thuis. In het kinderdagverblijf en de BSO ontmoeten kinderen andere kinderen in groepsverband. Het is een plaats waar kinderen leren omgaan met andere kinderen, door onder meer samen te spelen, te eten en te slapen. Door het omgaan met andere kinderen leren kinderen de uitwerking van hun gedrag op anderen kennen. Mede hierdoor krijgen kinderen inzicht in hun eigen gevoelens en leren ze een scala aan reactiemogelijkheden. Tevens leren kinderen al vroeg de betekenis van delen, helpen, rekening houden met de ander, omgaan met conflicten en opkomen voor je zelf.
Een pedagogisch plan vormt de basis van een optimale en zo breed mogelijke ontwikkeling van de kinderen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ons Marieke Kinderopvang in Staartsestraat 6, Huijbergen Noord-Brabant 4635 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Huijbergen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huijbergen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huijbergen Noord-Brabant, 4635 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820303]