Gardinox BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruisdijk 3 , 5096 BB Hulsel, Noord-Brabant
Reusel-De Mierden

E-mail

Over Gardinox BV

Het exclusieve genieten, thuis en in het openbaar

Gardinox levert u exclusieve producten voor tuin, park en straat vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal.

Wij richten ons zowel op de particuliere, de zakelijke als op de openbare sector. Onze productie kan inspelen op praktische elke vraag van o.a. particuliere tuinbezitters, bedrijven, scholen, gemeentes en architecten.

RVS producten van Gardinox onderscheiden zich in de grijze massa. Qua uitstraling, duurzaamheid en functie. Onze roestvast stalen producten zijn onderhoudsarm, slijtvast, bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden en worden zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd. RVS heeft daarbij de eigenschap dat het 100% gerecycled kan worden en daarmee erg milieuvriendelijk is.

U bent op zoek naar een exclusief, modern design op het gebied van tuinstoelen, tafels, ligbedden, banken, brievenbussen, fonteinen, kunstwerken, bloembakken, vijveromrandingen, randafscheiding, boomomrandingen, boomroosters, boombeschermers, afzetpalen, fietsenstallingen, afvalbakken of gevelbelettering?

Dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres. In overleg met u kunnen wij u ook altijd een product op maat bieden middels ontwerp en fabricage in onze eigen machinefabriek.

Over Gardinox: ons bedrijf bestaat sinds 1999 en heeft zich sinds de start gespecialiseerd in het leveren van roestvast stalen producten voor tuininrichting, parkinrichting en straatinrichting. Onze producten worden vrijwel uitsluitend geproduceerd door moederbedrijf Kouwenbergh Machinefabriek (opgericht in 1970), eveneens gevestigd aan de Kruisdijk 3 te Hulsel. Door onze vele jaren ervaring met roestvast staal zijn wij er van overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn als u op zoek bent naar RVS buitenproducten. Of het nu gaat om artikelen voor in uw eigen tuin dan wel om straatmeubilair voor plaatsing in het openbaar.

Neem contact op met Gardinox voor specifieke informatie of een prijsaanvraag.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Gardinox-BV-289295091092926/
Twitter: https://twitter.com/gardinoxnl

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gardinox BV in Kruisdijk 3, Hulsel Noord-Brabant 5096 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hulsel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hulsel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hulsel Noord-Brabant, 5096 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3677634]