Boxit, water- en stofdichte behuizing voor mobiele telefoons

Boxit, water- en stofdichte behuizing voor mobiele telefoons van Beesign Communications

Door: Beesign Communications  23-10-2008
Trefwoorden: Bouw, Fietsen, Watersport

De Boxit is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn mobiele telefoon buitenshuis gebruikt vanwege beroep (bouw, tuinbouw, agrarisch), sport of hobby (wintersport, watersport, fietsen, mountainbiken, wandelen, joggen, etc.). De Boxit beschermt de telefoon tegen water, sneeuw, vuil, zand en stoten en zorgt er tevens voor dat uw telefoon blijft drijven mocht deze onverhoopt in het water vallen.

De Boxit is verkrijgbaar in twee afmetingen voor kleine en grote telefoons en leverbaar in vier trendy kleuren. Accessoires maken het mogelijk de Boxit te dragen aan broek, arm of om de nek. Er is ook een speciale fietsstuur bevestiging beschikbaar voor fietsers en mountainbikers.

Om de betrouwbaarheid en langdurige werking te garanderen is de Boxit geheel vervaardigd uit duurzame componenten. Zoals hoogwaardige kunststoffen, roestvast staal, neopreen en siliconen afdichtringen. De garantie op de Boxit is levenslang.

De Boxit is te koop via www.boxit.net en vanaf eind november ook verkrijgbaar in diverse speciaalzaken. Voor meer informatie en verkoopadressen zie www.boxit.net
Boxit Benelux 0416 651 080.

_________________________________________________________________________________
Noot voor redactie:
Meer informatie en fotomateriaal verkrijgbaar via Boxit Benelux.
Tel. 0416 651 080.
benelux@boxit.net

Trefwoorden: Agrarisch, Audio Membraam, Bouw, Boxit, Drijfvermogen, Fietsen, Gsm, Mobiele Telefoon, Mountainbiken, Stofdicht, Stofvrij, Tuinbouw, Waterdicht, Waterdichte Bescherming, Watersport, Wintersport,

Contact Beesign Communications

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share