ClassBase ook actief binnen de overheid!

Door: Classbase Software  16-04-2007

Inmiddels komen er voor ClassBase diverse reacties uit het veld, afkomstig van ziekenhuizen en GGZ's die op zoek zijn naar een adequate oplossing om hun veiligheidsbeleid met een beslissingsondersteunend hulpmiddel te ondersteunen en te managen. ClassBase beantwoord in dat opzicht aan al hun vragen en behoeften.

Met name de enorme ervaring van meer dan 20 jaar op dit vlak en de indrukwekkende referentielijst van ClassBase gebruikers dragen zeker bij aan de stroomversnelling die is ingezet door het project Sneller Beter binnen de gezondheidszorg, waarbij het de scope én de wettelijke verplichting is om in 2008 een landelijk systeem te hebben om de patientveiligheid in hoge mate te verbeteren.Vele bestaande en nieuwe bedrijven hebben zich bij de introductie van Sneller Beter gericht op softwareoplossingen t.b.v. de patientveiligheid en hier nieuwe produkten voor ontwikkeld, ClassBase zal hier echter door het in de praktijk uitgewerkte concept, haar ervaring en de indrukwekkende gevestigde klantenkring een toonaangevende positie op in gaan nemen.

Onder het mom: 'U hoeft ons niet te geloven, maar geloof gerust onze klanten' geven de makers van ClassBase dan ook alle openheid van zaken in alle behaalde resultaten van de afgelopen 20 jaar.