Roestelberg Café Restaurant De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roestelbergseweg 2 , 5171 RL Kaatsheuvel, Noord-Brabant

E-mail

Over Roestelberg Café Restaurant De

Welkom bij Café-Restaurant De Roestelberg sinds 1927!
Maar ook zeer welkom in onze prachtige Boomgalows of pannenkoekenbakkerij. Waar u ook voor komt, wij zullen u altijd zeer gastvrij ontvangen. U waant zich in de Brabantse gemoedelijkheid zodra u bij ons binnenstapt. De uitstekende ligging voor fietser, wandelaar, ruiter of wat voor natuurliefhebber dan ook. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen heeft voor ieder wat wils. U hoeft het terras maar af te lopen en u staat al met beide benen in de natuur. Het gebied leent zich uitstekend voor recreatie.

Wat kunt u bij De Roestelberg verwachten?

De koffie staat altijd klaar om te beginnen, maar ook een van de vele speciaalbieren met een hapje erbij laat u goed smaken op het terras met 200 zitplaatsen. Met uitgebreide lunch en diner mogelijkheden heeft u meer dan keuze genoeg, voor de kleine en grote portemonnee. Pannenkoeken hebben we in allerlei varianten, van appel of spek tot gevuld met ragout van truffel en speenvarkenfilet of een Portugese belegd met gamba’s, courgette en looksaus.

Hebt u iets te vieren? Met onze zaal van 20 tot 80 gasten verzorgen we graag uw familiedag, receptie, feestavond, maaltijdbuffet, koffietafel, vergadering of net wat zelf in gedachten had. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat!

Openingstijden

Maandag 11.00 uur
Dinsdag 09.15 uur
Woensdag gesloten (in juli op woensdag wel geopend)
Donderdag 09.15 uur
Vrijdag 09.15 uur
Zaterdag 09.15 uur
Zondag 09.15 uur

De keuken is dagelijks geopend tot minimaal 19.00 uur. In juli en augustus
tot minimaal 20.30 uur. Daarnaast blijven we altijd geopend tot zonsondergang.

Daarnaast zijn we gesloten op:
Kerstavond vanaf 17.00 uur
Eerste kerstdag
Oudjaarsavond vanaf 17.00 uur
Nieuwjaarsdag tot 12.00 uur

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roestelberg Café Restaurant De in Roestelbergseweg 2, Kaatsheuvel Noord-Brabant 5171 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Kaatsheuvel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kaatsheuvel Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kaatsheuvel Noord-Brabant, 5171 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682882]