Tand Prothetische Praktijk van Hoof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gasthuisstraat 16 C , 5171 GG Kaatsheuvel, Noord-Brabant

E-mail

Over Tand Prothetische Praktijk van Hoof

Tandprothetische praktijk van Hoof is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen. Dit zijn dus alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen zoals:
• Volledige prothese
• Volledige immediaatprothese (noodprothese)
• Partiële plaatprothese (plaatje)
• Frame-prothese
• Prothese op implantaten (klikgebit)
• Reparaties
Verder kunt u geheel kosteloos bij ons terecht voor een vrijblijvend advies omtrent uw gebitsprothese. Ook voor de beoordeling van uw huidige prothese of voorlichting over de verzorging van uw gebitsprothese. De tandprotheticus is een specialist die samenwerkt met en doorverwijst naar andere specialisten zoals tandarts, implantoloog, kaakchirurg en huisarts.
Een tandprotheticus is niet alleen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. Tandprothetici werken over het algemeen in een vrijgevestigde praktijk geheel zelfstandig.
De taak van een tandprotheticus richt zich met name op de volledige boven- en onderprothese. Een tandprotheticus stelt zelf de diagnose en is zelfstandig verantwoordelijk voor het hele traject inclusief nazorg.
Een tandprotheticus kan veel betekenen voor mensen met een gebitsprothese. Het grote voordeel van de rechtstreekse behandeling is dat de drempel voor patiënten erg laag is.
De patiënt wordt actief bij de behandeling betrokken en dit individueel contact leidt vaak tot een hoge kwaliteit van het eindproduct.
Naast de kwaliteit biedt de tandprotheticus een goede service en garantie.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanhooftpp/

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tand Prothetische Praktijk van Hoof in Gasthuisstraat 16 C, Kaatsheuvel Noord-Brabant 5171 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Kaatsheuvel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kaatsheuvel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kaatsheuvel Noord-Brabant, 5171 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827211]