Echtscheiding

Door: TwinkelCoach & Co  01-09-2014
Trefwoorden: Coaching, Kinderen, Jongeren

TwinkelCoach & Co en Echtscheiding Soms gaan je ouders scheiden. Vaak heb je dan heel veel vragen, zoals;Heb ik iets fout gedaan of houden ze nog wel van me? Al die vragen, het verdriet en de angst kunnen er voor zorgen dat het niet meer lukt om je best te doen op school of aardig te zijn tegen anderen. Het is moeilijk dat grote verdriet en je angst een plek te geven. TwinkelCoach & Co kan je hier mee helpen. TwinkelCoach & Co streeft er niet naar om al het verdriet weg te nemen, maar... Streeft er wel naar om het verdriet een plek te geven; Streeft er ook naar om op een gezonde manier met het verdriet en je angst om te gaan, zonder dat het je stoort in je dagelijkse dingen; Streeft er verder naar dat je leert te kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet meer is. TwinkelCoach & co biedt: Een aantal sessies waarin we aan jouw zelfvertrouwen werken. Je angsten wegnemen en je weer laten twinkelen. Meer informatie? Neem contact op met TwinkelCoach & Co!

Trefwoorden: Coaching, Echtscheiding, Jongeren, Kinderen, Verdriet

Andere producten en diensten van TwinkelCoach & Co

01-09-2014

Workshop positief opvoeden

Een leuke workshop volgen ove rpositief opvoeden? Neem contact op met TwinkelCoach & Co


01-09-2014

Opvoedparty

Samen met andere ouders en verzorgers praten we over het opvoeden en alles wat er bij komt kijken. Wat gaat goed, wat kan beter, wat kunnen we van elkaar leren? Aan het eind van de party ga je naar huis met een hoofd vol praktische tips en adviezen.


01-09-2014

Gezinscoach / opvoedcoach

Samen zorgen we dat de twinkel bij jou en je kind weer terugkomt.


01-09-2014

Rouwverwerking

TwinkelCoach & Co streeft er niet naar om al het verdriet weg te nemen, maar... Streeft er wel naar om het verdriet een plek te geven; Streeft er ook naar om op een gezonde manier met het verdriet om te gaan, zonder dat het je stoort in je dagelijkse dingen; Streeft er verder naar dat je leert te kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet meer is.


01-09-2014

Overgewicht

Voor kinderen met overgewicht 7 – 18 jaar In plaats van veel druk op kinderen te leggen om te lijnen en diëten, ligt de aandacht meer op het positieve, namelijk een gezonde levensstijl. TwinkelCoach & Co streeft niet naar gewichtsverlies, maar... Streeft wel naar het ontwikkelen van een gezond eet,- en bewegingspatroon dat ze voor de rest van hun leven kunnen toepassen; Streeft er naar dat het gewicht niet verder toeneemt tot het past bij de leeftijd van het kind.


01-09-2014

Kinder- en jongerencoach

TwinkelCoach & Co helpt kinderen en jongeren van vier tot en met achttien jaar hun twinkel, sprankel, kracht, zelfvertrouwen en plezier terug te vinden. Samen met het kind ga ik op zoek naar hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. TwinkelCoach & Co gaat uit van de kracht van het kind en helpt hem of haar zelf een oplossing te bedenken. Dit zorgt dat ze hun twinkel en daarmee een hele hoop plezier terugkrijgen.


Ik leer leren van TwinkelCoach & Co thumbnail
01-09-2014

Ik leer leren

‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren, zoals: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.