Ik leer leren

Ik leer leren van TwinkelCoach & Co

Door: TwinkelCoach & Co  01-09-2014
Trefwoorden: Kinderen, Jongeren, Leren

Frustratie, stress, faalangst, concentratieproblemen, slechte resultaten, boosheid en verdriet, niet lekker in je vel. Komt de uitspraak “Het zit er wel in, maar het komt er niet uit!” jou bekend voor? Dan is 'ik leer leren' iets voor jou. ‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren. Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en kost € 150,- per persoon exclusief het werkboek van € 32,50. TwinkelCoach & Co streeft er naar om je te leren: Bedenken wat je wilt leren Plannen en organiseren van je huiswerk Op een handige manier informatie te onthouden en reproduceren Hoe je je gemakkelijker kunt concentreren Waarom en hoe je kunt leren Wat je nodig hebt om leren leuk te vinden Inzicht krijgen in waarom het tot dusver niet lukte om te leren Manieren om faalangst te overwinnen Luisteren naar anderen en ontdekken hoe je verschillend kunt omgaan met leren Heel, heel veel tips, trucs, oefeningen en onderzoeken TwinkelCoach & Co biedt: Vooraf gratis kennismaking/intake. Daarna 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. In groepen van max. 8 kinderen. Met professionele, ervaren trainer. Kosten 150 euro (landelijke vastgesteld) + werkboek á 32,50 euro (zie www.ikleerleren.nl) Meer informatie of aanmelden? Heb je belangstelling voor de training of wil je meer weten? Ben je woonachtig in Loon op Zand, Kaatsheuvel, Dongen, De Moer, Waalwijk, Sprang-Capelle of Tilburg? Neem dan contact op met TwinkelCoach & Co.

Trefwoorden: ik leer leren, Jongeren, Kinderen, Leren

Andere producten en diensten van TwinkelCoach & Co

01-09-2014

Workshop positief opvoeden

Een leuke workshop volgen ove rpositief opvoeden? Neem contact op met TwinkelCoach & Co


01-09-2014

Opvoedparty

Samen met andere ouders en verzorgers praten we over het opvoeden en alles wat er bij komt kijken. Wat gaat goed, wat kan beter, wat kunnen we van elkaar leren? Aan het eind van de party ga je naar huis met een hoofd vol praktische tips en adviezen.


01-09-2014

Gezinscoach / opvoedcoach

Samen zorgen we dat de twinkel bij jou en je kind weer terugkomt.


01-09-2014

Rouwverwerking

TwinkelCoach & Co streeft er niet naar om al het verdriet weg te nemen, maar... Streeft er wel naar om het verdriet een plek te geven; Streeft er ook naar om op een gezonde manier met het verdriet om te gaan, zonder dat het je stoort in je dagelijkse dingen; Streeft er verder naar dat je leert te kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet meer is.


01-09-2014

Echtscheiding

TwinkelCoach & Co streeft er niet naar om al het verdriet weg te nemen, maar... Streeft er wel naar om het verdriet een plek te geven; Streeft er ook naar om op een gezonde manier met het verdriet en je angst om te gaan, zonder dat het je stoort in je dagelijkse dingen; Streeft er verder naar dat je leert te kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet meer is.


01-09-2014

Overgewicht

Voor kinderen met overgewicht 7 – 18 jaar In plaats van veel druk op kinderen te leggen om te lijnen en diëten, ligt de aandacht meer op het positieve, namelijk een gezonde levensstijl. TwinkelCoach & Co streeft niet naar gewichtsverlies, maar... Streeft wel naar het ontwikkelen van een gezond eet,- en bewegingspatroon dat ze voor de rest van hun leven kunnen toepassen; Streeft er naar dat het gewicht niet verder toeneemt tot het past bij de leeftijd van het kind.


01-09-2014

Kinder- en jongerencoach

TwinkelCoach & Co helpt kinderen en jongeren van vier tot en met achttien jaar hun twinkel, sprankel, kracht, zelfvertrouwen en plezier terug te vinden. Samen met het kind ga ik op zoek naar hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. TwinkelCoach & Co gaat uit van de kracht van het kind en helpt hem of haar zelf een oplossing te bedenken. Dit zorgt dat ze hun twinkel en daarmee een hele hoop plezier terugkrijgen.