Kinder- en jongerencoach

Door: TwinkelCoach & Co  01-09-2014
Trefwoorden: Personal Coaching, Adhd, Faalangst

Van kinderen en jongeren verwachten we steeds meer. Soms zorgen deze verwachtingen en verplichtingen voor lastige situaties of problemen. Een kind voelt zich verdrietig, zenuwachtig, boos, of angstig. In het ergste geval verliest het kind zijn of haar twinkel en daarmee een hoop plezier. Speciaal voor deze kinderen ben ik gestart met TwinkelCoach & Co. TwinkelCoach & Co helpt kinderen en jongeren van vier tot en met achttien jaar hun twinkel, sprankel, kracht, zelfvertrouwen en plezier terug te vinden. Samen met het kind ga ik op zoek naar hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. TwinkelCoach & Co gaat uit van de kracht van het kind en helpt hem of haar zelf een oplossing te bedenken. Dit zorgt dat ze hun twinkel en daarmee een hele hoop plezier terugkrijgen. Twinkeldieven Herken je één van de volgende eigenschappen bij jouw kind? Dan is de kans groot dat dit de twinkeldief is die jouw kind zijn of haar levenslust ontneemt: Faalangst of een negatief zelfbeeld heeft Verlegen of onzeker zijn Pesten of gepest worden Moeite hebben met het maken van vrienden Verdrietig zijn Boos zijn of moeite hebben met uiten van gevoelens AD(H)D Hoogbegaafdheid Hoogsensitiviteit Twinkel kwijt? Neem contact op met TwinkelCoach & Co!

Trefwoorden: Adhd, Faalangst, Jongerencoach, Kindercoach, Personal Coaching, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen

Andere producten en diensten van TwinkelCoach & Co

01-09-2014

Workshop positief opvoeden

Een leuke workshop volgen ove rpositief opvoeden? Neem contact op met TwinkelCoach & Co


01-09-2014

Opvoedparty

Samen met andere ouders en verzorgers praten we over het opvoeden en alles wat er bij komt kijken. Wat gaat goed, wat kan beter, wat kunnen we van elkaar leren? Aan het eind van de party ga je naar huis met een hoofd vol praktische tips en adviezen.


01-09-2014

Gezinscoach / opvoedcoach

Samen zorgen we dat de twinkel bij jou en je kind weer terugkomt.


01-09-2014

Rouwverwerking

TwinkelCoach & Co streeft er niet naar om al het verdriet weg te nemen, maar... Streeft er wel naar om het verdriet een plek te geven; Streeft er ook naar om op een gezonde manier met het verdriet om te gaan, zonder dat het je stoort in je dagelijkse dingen; Streeft er verder naar dat je leert te kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet meer is.


01-09-2014

Echtscheiding

TwinkelCoach & Co streeft er niet naar om al het verdriet weg te nemen, maar... Streeft er wel naar om het verdriet een plek te geven; Streeft er ook naar om op een gezonde manier met het verdriet en je angst om te gaan, zonder dat het je stoort in je dagelijkse dingen; Streeft er verder naar dat je leert te kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet meer is.


01-09-2014

Overgewicht

Voor kinderen met overgewicht 7 – 18 jaar In plaats van veel druk op kinderen te leggen om te lijnen en diëten, ligt de aandacht meer op het positieve, namelijk een gezonde levensstijl. TwinkelCoach & Co streeft niet naar gewichtsverlies, maar... Streeft wel naar het ontwikkelen van een gezond eet,- en bewegingspatroon dat ze voor de rest van hun leven kunnen toepassen; Streeft er naar dat het gewicht niet verder toeneemt tot het past bij de leeftijd van het kind.


Ik leer leren van TwinkelCoach & Co thumbnail
01-09-2014

Ik leer leren

‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren, zoals: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.