3-sound

Afdrukken

Is 3-sound incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steinstraat 15 , 4791JA Klundert, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Moerdijk

E-mail

Over 3-sound


3-sound is ontstaan door een grote passie voor muziek, licht en geluid. 3-sound is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in drive-in shows voor bruiloften, (bedrijfs) feesten & partijen. Ook voor de verhuur van DJ Booth’s, Apparatuur, toebehoren, licht en geluid kunt u bij 3-sound terecht.

Onze Missie:

Is om van uw feestavond een onvergetelijke te maken waar nog lang over door gepraat wordt. De juiste beats op het juiste moment, en dat voor iedereen!
Waar anderen stoppen, gaan wij verder!
Ieder type feest valt bij ons in de categorie;
“met de voetjes van de vloer!”

Drive-in Show

Met 3-Sound haalt u meer in huis dan alleen een goede drive-in show en swingende muziek. Met onze DJ’s heeft u een 100% met de voetjes van de vloer garantie! De kans is groot dat u al volop in de stress zit met alles wat u moet regelen voor uw feest. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over de muziek en sfeer, dat regelen wij voor u!

Dat gezegd hebbende betekent dat e

Kaart

Andere diensten in de buurt van Klundert Noord-Brabant

Is 3-sound in Steinstraat 15, Klundert Noord-Brabant 4791JA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijke Dienstverlening diensten in Klundert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klundert Zakelijke Dienstverlening per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klundert Noord-Brabant, 4791JA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3811868]