Bakkerij Smit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstraat 52 , 4791 HP Klundert, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Moerdijk

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bakkerij Smit

Wij durven best te zeggen dat wij staan voor ambachtelijke kwaliteit. Alles wat wij u in onze winkel aanbieden komt uit onze eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot een zacht wit kadetje, het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Warme Bakker Jac Smit wil u doormiddel van deze site een kijkje in onze keuken geven en hopen dat u iets meer te weten zult komen over onze passie voor lekkere en ambachtelijke producten. Wij wensen u een smakelijk bezoek! Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, geen probleem. Kom naar één van onze winkels, wij laten u graag iets proeven.
In onze winkel bieden wij u een breed en altijd vers assortiment broodsoorten.
Echt lekker brood met een lekker knapperig korstje, zoals brood hoort te zijn.
Geniet van het lekkerste moment van de dag; een verse boterham, lekker belegd.
Een lekker zacht wit puntje of een lekkere harde bol met maanzaad, uiteraard maken wij alles zelf in onze eigen bakkerij. Lekker klein brood, zoals het smaken moet!

Als echte bakker staan wij volledig achter ieder product wat in onze winkel ligt. Met een team van bevlogen vakmensen staan wij iedere dag voor dag en dauw op om al onze producten op tijd in de winkel te krijgen.

Wij weten dat wij ons moeten onderscheiden op smaak en kwaliteit. Dat doen wij simpelweg door kennis, vakmanschap en eerlijke verse producten te combineren tot een geweldig lekker eindproduct.
Een van onze meest verkochte producten zijn worstenbroodjes. Iedere dag worden de broodjes vers gemaakt in onze eigen bakkerij. Gevuld met het lekkerste gehakt, vol van smaak en heerlijk zacht. Het recept van onze worstenbroodjes bestaat al tientallen jaren.
Genieten wordt pas echt een feest als het iets lekkers is waarvan de smaak nog lang in het geheugen blijft hangen. Bakkerij Smit en zijn enthousiaste team doen dagelijks hun best om in te haken op de wensen van de fijnproevende consument. Want tegenwoordig is er steeds meer vraag naar kleinere stuks en lekker gevarieerd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Klundert Noord-Brabant

Is Bakkerij Smit in Voorstraat 52, Klundert Noord-Brabant 4791 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Broodjes diensten in Klundert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klundert Broodjes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klundert Noord-Brabant, 4791 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815107]