Ruijs-Bouw BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Walstraat 26 , 4791 JC Klundert, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Moerdijk

E-mail

Over Ruijs-Bouw BV

Ruijs-Bouw bv - Aannemer uit Klundert sinds 1841

Aannemingsbedrijf Ruijs-Bouw bv is een bouwbedrijf gevestigd in Klundert, gemeente Moerdijk, en bestaat sinds 1841. Bij deze aannemer zit het bouwvak in het bloed, we zijn 'Geboren Bouwers'. We richten ons met name op de regio West-Brabant en Zuid-Holland.

​Zowel op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw als voor wat betreft verbouwingen, renovatie en onderhoud, heeft het bedrijf een uitstekende reputatie in de regio weten op te bouwen.

​Na de oprichting in 1841 is de jarenlange ervaring van generatie tot generatie overgebracht. Aangevuld met de nodige kennis en vakmanschap zijn we in staat om iedere opdracht met succes te realiseren.​

Onze medewerkers gaan serieus om met hun werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Als bouwbedrijf zijn we breed georiënteerd. Wij richten ons op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen en kunnen uw project professioneel van de eerste steen tot de laatste verfstreek begeleiden. Als meest flexibele bouwpartner in de regio zijn we bereid mee te denken over werkzaamheden die u zelf kunt uitvoeren, om kosten te besparen. Deze flexibele opstelling wordt door onze klanten zeer gewaardeerd!

Ruijs-Bouw bv is gevestigd in Klundert, gemeente Moerdijk, waar we over een eigen timmerwerkplaats beschikken. Op deze website kunt u nader kennismaken met al onze producten en diensten. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak. Wij gaan graag met u aan tafel om uw vragen te beantwoorden en uw wensen en ideeën uit te werken tot een bouwplan op maat.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ruijsbouw

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Klundert Noord-Brabant

Is Ruijs-Bouw BV in Walstraat 26, Klundert Noord-Brabant 4791 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Klundert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klundert Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klundert Noord-Brabant, 4791 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823035]