Verhuiswerk

Afdrukken

Is Verhuiswerk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterlaan 6 , 4772RA Langeweg, Noord-Brabant

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Verhuiswerk

Verhuiswerk, voor hulp bij opruimen, ontruimen en verhuizen!
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in kleine tot middelgrote verhuizingen, vooral die van senioren en mensen die kleiner gaan wonen. Samen met u nemen we de tijd om te bepalen wat meekan naar uw nieuwe woning en wat er met de overgebleven huisraad moet gebeuren. Wij werken voor dit doel samen met een aantal kringloopbedrijven/goede doelen. Wij zorgen ervoor dat de televisie weer werkt zoals u gewend bent, contracten meeverhuisd of opgezegd worden en uw oude woning opgeleverd wordt conform de afspraken met de verhuurder of nieuwe eigenaar.

Verhuiswerk ontruimt ook woningen na een sterfgeval en helpt de nabestaanden het pand op een zo prettig mogelijke wijze te ontruimen.

Verhuiswerk werkt alleen in de regio's Breda en Tilburg en binnen een straal van 30 kilometer om die plaatsen heen. We zijn in te huren per uur, met een minimum van twee uur voor sjouwwerk en opruimwerkzaamheden. Zie onze site voor meer informatie.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Langeweg Noord-Brabant

Is Verhuiswerk in Kloosterlaan 6, Langeweg Noord-Brabant 4772RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer breda diensten in Langeweg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Langeweg breda per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Langeweg Noord-Brabant, 4772RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813827]