Egas Service & Onderhoud

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Biesven 6 A , 5595 DD Leende, Noord-Brabant
Heeze-Leende, Kempen

E-mail

Over Egas Service & Onderhoud

Wij zijn een erkend installatiebedrijf dat inmiddels al jaren actief is in de omgeving van Eindhoven. Wij richten ons op verwarmen, airconditionering en alles wat met water te maken heeft.

Egas Service richt zich zowel op de zakelijke alsook de particuliere markt. Daarbij is elk klant voor ons uniek en verdient u als klant slechts de beste service. Deze service is iets waar Egas Service bekend om staat en heeft bijgedragen aan onze goede naam.

Ook voor complete badkamer/toilet renovatie (incl. tegelwerk en electra) kunt u bij ons terecht. Zowel sanitair, elektriciteit als de tegels worden volledig vernieuwd. Ook de nodige metsel- en bezettingswerken en eventueel een verlaagd plafond met ingebouwde spots nemen wij voor onze rekening.

Gaat het nu om een kleine of een grote verbouwing, uw riolering, keuken en cv-installatie zullen naar wens geïnstalleerd worden. Onze loodgieters kunnen lekkages repareren, leidingen ontstoppen, en stijgleidingen aanleggen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van een waterleiding en de leiding van uw sanitair.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Egas Service & Onderhoud in Biesven 6 A, Leende Noord-Brabant 5595 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leende Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leende Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leende Noord-Brabant, 5595 DD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822554]