IB2

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Biesven 4 A , 5595 DD Leende, Noord-Brabant
Heeze-Leende, Kempen

E-mail

Over IB2

Bij ons kunt u terecht voor winkelinrichtingen, bedrijfsinrichtingen, apotheekinrichtingen maar natuurlijk ook voor uw situatie thuis!

Een goede werkplekinrichting is belangrijk. Niet alleen voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor het ontstaan van werkplezier en productiviteit. IB2 is gespecialiseerd in het ontwerpen van een interieur dat naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk van een organisatie en de mensen die er werken.

Voor onze ergonomische en creatieve interieur-oplossingen maken we gebruik van merken in bureau- en vergadermeubilair, stoelen, verlichting en vloer- en wandbekleding.

In Leende.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is IB2 in Biesven 4 A, Leende Noord-Brabant 5595 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Woninginrichting diensten in Leende Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leende Woninginrichting per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leende Noord-Brabant, 5595 DD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825129]