Wintersfeer bij Van Goede Huyze

Wintersfeer bij Van Goede Huyze van Van Goede Huyze

Door: Van Goede Huyze  05-12-2012
Trefwoorden: Interieur, Woninginrichting, Cadeau

Wij willen graag de decembermaand extra feestelijk met u delen.
Daarom hebben wij een aantal enthousiaste ondernemers bij elkaar gebracht om een bijzonder weekend voor u te creëren.
Zo zal Verhoeven glas in lood demonstraties houden. Verhoeven is gespecialiseerd in het vervaardigen van glas in lood in de ruimste zin van het woord. Naast de demonstraties zijn er ook artikelen te koop gemaakt van glas in lood zoals bijvoorbeeld sfeerlichtjes en raamhangers.
Een kerst zonder kerststuk is eigenlijk niet mogelijk. Of eigenlijk is het woord kerststuk niet het juiste woord voor deze bijzondere kunstwerken die Rieky van Asten Natuurlijke Kunst maakt.
Naast de verkoop van deze stukken zal Rieky ook demonstraties geven.
Natuurlijk hebben wij ook aan de inwendige mens gedacht. Zo zal Ivonne van England's Pride aanwezig zijn met heerlijke engelse hapjes en drankjes in kerststijl.
England's Pride is als cateraar gespecialiseerd in de originele engelse High- en Afternoon Tea. Proef van de heerlijkste lekkernijen die in een originele AGA oven uit eigen keuken zijn bereid, meestal naar eeuwenoud brits recept. Ook kunt u deze engelse lekkernijen tijdens ons weekend kopen, voor een origineel kado of om uw gasten te verrassen tijdens de kerst.
Uiteraard zal Van Goede Huyze zelf ook uitpakken. De winkel is geheel in winter/ kerstsfeer. Of u nu op zoek bent naar aankleding voor uw woning, leuke kerstartikelen of een origineel kadootje, u vindt het allemaal in onze winkel.
Wij nodigen u van harte uit op zaterdag 15 of zondag 16 december. Natuurlijk kunt u deze uitnodiging ook doorsturen, iedereen is namelijk van harte welkom!

Trefwoorden: Antiek, baby-enkinderartikelen, Bijoux, Cadeau, Interieur, Kado, Kadowinkel, Woninginrichting, Woonaccessoires,