Waarom een nieuwe website als het ook met een update kan?

Waarom een nieuwe website als het ook met een update kan? van (factor Tachtig) - Concept & Creatie Online

Door: (factor Tachtig) - Concept & Creatie Online  25-02-2009
Trefwoorden: Website, Internet, Marketing

Factor Tachtig, specialist op het gebied van online marketing, introduceert de Online-APK (www.online-apk.nl). Een laagdrempelige manier om snel  en efficiënt te inventariseren of de online aanwezigheid van een bedrijf nog voldoet aan de wensen en de mogelijkheden van de markt. De website wordt onder andere gecontroleerd op criteria als het aansluiten op de doelgroep, gebruiksvriendelijkheid, content en vindbaarheid. Het onderzoek leidt tot een onafhankelijk adviesrapport met daarin sterke en zwakke punten van een website. Het rapport bevat adviezen die snel en kosteneffectief te realiseren zijn. 

Waarom een nieuwe website als het ook met een  update kan? Zeker in een economisch zware tijd is het verstandig om te kijken of je je online investeringen kunt hergebruiken. Met de Online-APK brengen wij snel en voordelig de verbeterpunten in kaart. Wij verwachten met name vanuit het groot MKB veel aanvragen. Deze bedrijven moeten wel mee met de online ontwikkelingen, maar zijn zeer kostenbewust”, aldus Jeroen van IJzendoorn, Online Marketeer bij Factor Tachtig

Net als een auto heeft een website periodiek onderhoud nodig. Het aanpassen van enkele onderdelen kan al voldoende zijn om de online activiteiten beter te laten functioneren. Investeren in volledige nieuwe online aanwezigheid is vaak kostbaar en niet noodzakelijk. De Online-APK laat zien hoe je op een snelle en efficiënte manier zonder grote investering bij kan blijven met de  online ontwikkelingen.

De Online-APK kan ook gebruikt worden bij nog te lanceren websites. De website wordt op dezelfde manier gecontroleerd op criteria als het aansluiten op de doelgroep, gebruiksvriendelijkheid, content en vindbaarheid.

Voor meer informatie: www.online-apk.nl

Trefwoorden: Apk, Internet, Keuring, Marketing, Online, Rapport, Update, Website, Zoekmachine

Contact (factor Tachtig) - Concept & Creatie Online

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share