Glas- & Renovatiebedrijf S van Beuningen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steegstraat 8 , 5439 NL Linden, Noord-Brabant
Cuijk, Land van Cuijk

E-mail

Over Glas- & Renovatiebedrijf S van Beuningen

Wilt u verbouwen,

renoveren, isoleren,

herstellen enz.

neem dan

contact met mij op voor

verdere afspraken

of een vrijblijvende offerte.

Bij glasbreuk heb ik direct service en door goede afspraken met de glashandel, kan ik zeer snel een vervangende ruit leveren.

Voor bescherming tegen inbraak of weersomstandigheden kan ik het raam en/of de deur tijdelijk dichtmaken met een noodruit of hout.

Dubbelglas of isolatieglas isoleert veel beter dan enkel glas. Dubbelglas heb je in veel verschillende soorten en maten van gewoon dubbelglas tot extra geïsoleerd dubbelglas, het zogenaamde HR+ glas en HR++ glas. De overstap naar dubbelglas is vaak de beste energiebesparende maatregel die u kunt nemen. Met dubbelglas kunt u stevig besparen op uw stookkosten waardoor de investering zich vaak snel terug verdient. Met dubbelglas ten opzichte van enkel glas, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 20m3 per vierkante meter glas worden verlaagd. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch interessant zijn om enkel glas te laten vervangen door isolerend glas. Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

Als u geen inkijk wilt of voor een mooiere uitstraling van uw woning kan het glas ook geleverd worden in diverse decoratieve uitvoeringen, of als confrontatieglas, spiegelglas, veiligheidsglas, draadglas, enz. Het nieuwste is isolatieglas met ingebouwde jaloezieën, dus nooit geen lamellen meer schoonmaken, ook is de aluminium tussenstrip bij isolatieglas leverbaar in diverse kleuren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Linden Noord-Brabant

Is Glas- & Renovatiebedrijf S van Beuningen in Steegstraat 8, Linden Noord-Brabant 5439 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Linden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Linden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Linden Noord-Brabant, 5439 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825301]