Administratiekantoor R G van der Poel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Lithse Ham 3 , 5397 GL Lith, Noord-Brabant
Maaskant

E-mail

Over Administratiekantoor R G van der Poel

Bent u op zoek naar een betaalbare boekhouder, waar u als klant koning bent? Dan bent u aan het juiste adres.

Administratiekantoor R.G. van der Poel is een eenmanszaak dat diensten verzorgt op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie en belastingen tegen een betaalbaar tarief.

Mijn cliënten komen uit diverse sectoren zoals onder anderen: de bouw, detailhandel, entertainment, horeca, media, uitzendorganisaties, zorg, zakelijke dienstverlening, etc. Het gaat voornamelijk om ZZP-ers en het MKB. Daarnaast verzorg ik ook diverse belastingzaken voor particulieren.

Om u een totaalpakket aan te kunnen bieden, werk ik samen met een fiscalist en een accountant/ bedrijfseconoom die advies kunnen geven bij alle mogelijke vraagstukken op fiscaal, financieel en economisch gebied.

We zijn gecertificeerd gebruiker van het PKI overheidscertificaat voor het indienen van alle aangiftes voor zowel ondernemers als particulieren. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor al uw belastingzaken.
Op de website vind u nog veel meer informatie en kunt u ook een offerte aanvraag doen of via verschillende manieren contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens!

Openingstijden

Ma
-
Di, Do - Vr, Zo
-
Wo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Administratiekantoor R G van der Poel in De Lithse Ham 3, Lith Noord-Brabant 5397 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lith Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lith Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lith Noord-Brabant, 5397 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822510]