Bouwoort Betonmortelcentrale

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lithoijense Dijk 16 , 5396 NE Lithoijen, Noord-Brabant
Lith, Maaskant

E-mail

Over Bouwoort Betonmortelcentrale

BouwOort: daar kunt u op bouwen. BouwOort is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige betonmortel en metselmix. Deze leveren wij voor alle denkbare toepassingen in de bouw.

Daarnaast produceren we een keur aan betonartikelen, zoals schakelblokken, poeren, lateien, banden en vloerplaten. Dit doen we zowel seriematig als in seriestukproductie, waarbij de wens van de klant volledig centraal staat.

We onderscheiden ons door onze diepgaande productkennis en jarenlange ervaring. Doordat we veel experimenteren en voortdurend op zoek zijn naar innovaties, kunnen we de klant het optimale product bieden. Daarbij spelen we graag in op de nieuwste ontwikkelingen; zo heeft zelfverdichtend beton voor ons geen geheim en zijn we voorloper op het gebied van prefab.

BouwOort is een van de weinige zelfstandige producenten in deze branche. Dat garandeert een eerlijk en onafhankelijk advies. Omdat we bovendien een platte organisatie en een flexibele werkwijze hebben, kunnen we zeer klantgericht werken. Want dáár draait het om: dat u op ons kunt bouwen.

BouwOort maakt deel uit van de Van Oort Groep, een familiebedrijf dat sinds 1928 actief is in deze branche. (zie ook: VanOort International) BouwOort is in 1958 gestart in Lithoijen en beschikt over twee betonmortelcentrales en een betonfabriek (http://www.bouwoort.nl/).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwoort Betonmortelcentrale in Lithoijense Dijk 16, Lithoijen Noord-Brabant 5396 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Lithoijen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lithoijen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lithoijen Noord-Brabant, 5396 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825696]