Bart van Hattem fotografie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterstraat 14 , 5175 BJ Loon op Zand, Noord-Brabant
Maaskant

E-mail

Over Bart van Hattem fotografie

Wat als mensen bij het zien van een foto direct snappen wat er gebeurt of wat u wilt vertellen? Dat scheelt een hoop uitleg en maakt een boodschap krachtiger. Daarom bepaal ik samen met u wat een foto laat zien. U benoemt uw wensen, ik denk mee over uitstraling, compositie en techniek. Er is veel mogelijk. Van redactionele (journalistieke) fotografie tot volledig geregisseerde en uitgelichte bedrijfsfotografie. Op locatie of in mijn professioneel uitgeruste studio.

Ik verzorg journalistieke documentaire- en bedrijfsfotografie voor ontwerpers, vormgevers, communicatie- en pr-adviesbureaus, commerciële en non-profitorganisaties. Ook overheidsinstanties en semi-overheidsinstellingen behoren tot mijn klantenkring. Ik fotografeer voor hun vak- en publieksbladen, websites, folders, brochures, jaarverslagen, boeken, posters en alle andere denkbare communicatie-uitingen. Ik maak onder andere portretten, reportages en illustratieve foto’s zoals sfeerbeelden en (toegepaste) productfoto’s. Dat gebeurd op locatie maar ook in mijn goed uitgeruste fotostudio. Ik werk in heel Nederland. Mijn studio bevindt zich in Loon op Zand, Noord-Brabant.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/BartvanHattem

Categorieën: Photographers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bart van Hattem fotografie in Kloosterstraat 14, Loon op Zand Noord-Brabant 5175 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Loon op Zand Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Loon op Zand Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Loon op Zand Noord-Brabant, 5175 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229281]