Recreatief

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterstraat 119 , 5175 PB Loon op Zand, Noord-Brabant
Maaskant

E-mail

Over Recreatief

Welkom bij Recreatief Loon op Zand.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van alle soorten tweewielers in en rond het gebied van de Loonse en Drunense Duinen en Loon op Zand. Ons fietsverhuur aanbod bestaat uit jonge fietsen zoals toerfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen en tandems. Daarnaast verhuren we GPS apparaten voor een heerlijke wandeling, fietstocht en zelfs buitenrit te paard.

Ons bedrijf is ontstaan uit de samenwerking tussen Natuurpoort Herberg Manege van Loon en Fietsfix Loon op Zand. Met onze gecombineerde expertise bieden wij u kwalitatief goede en vooral goed onderhouden fietsen waar u zonder problemen van kunt genieten. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen samen te stellen waardoor u een compleet georganiseerde (mid)dag of weekend kunt samenstellen!

Onze locatie is gelegen bij Natuurpoort Herberg Manege van Loon. U kunt hier gratis parkeren, een drankje en een hapje nuttigen en zelfs overnachten. Alle benodigde routes om het gebied te verkennen liggen voor de deur.

Tot ziens?!
Toby van der Heijden en Jan van Loon

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/recreatiefloonopzand/

Categorieën: Bike Rentals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Recreatief in Kloosterstraat 119, Loon op Zand Noord-Brabant 5175 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accessoires diensten in Loon op Zand Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Loon op Zand Accessoires per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Loon op Zand Noord-Brabant, 5175 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228993]