ServiceResidentie Molenwijck

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenwijck 1 , 5175 WB Loon op Zand, Noord-Brabant
Maaskant

E-mail

Over ServiceResidentie Molenwijck

ServiceResidentie Molenwijck, gelegen in Loon op Zand, is een stijlvolle woonresidentie met een volledig pakket aan service- en zorgdiensten. Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, een Grand Café, kapsalon, beautysalon, fitnessruimte, thermen, huiswinkel, logeerkamers en een bibliotheek het wonen compleet. Persoonlijke verpleging en verzorging bij u thuis is 24 uur per dag beschikbaar.

Een ervaren professioneel team geeft het best wat u kunt wensen op het gebied van wonen, service en 24-uurs zorg. In het comfortabele vijfsterren woon- en servicecomplex is aandacht voor persoonlijk hartelijk contact en er is een scala aan activiteiten gericht op de interesse van de bewoners. Elke dag bereidt de chef-kok en zijn team een diner van de beste verse ingrediënten voor u en uw gasten.

De leefomgeving straalt vitaliteit, plezier, een warme sfeer en aandacht uit.

U kunt er ook tijdelijk verblijven in een mooi ingericht appartement om te herstellen of aan te sterken na een operatie of ziekte.
En bent u een mantelzorger die zelf ook graag eens met vakantie gaat? ServiceResidentie kan de tijdelijke opvang voor u verzorgen van diegene waar u de zorg voor draagt.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/ServiceResidentie-Molenwijck/1670279213190240

Categorieën: Nursing Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ServiceResidentie Molenwijck in Molenwijck 1, Loon op Zand Noord-Brabant 5175 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Loon op Zand Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Loon op Zand Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Loon op Zand Noord-Brabant, 5175 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816668]