Kempenland Begrafenis- en Crematieverzorging Lizet van Hove

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 25 A , 5575 AE Luyksgestel, Noord-Brabant
Bergeijk, Kempen

E-mail

Over Kempenland Begrafenis- en Crematieverzorging Lizet van Hove

Uitvaartbegeleiding Kempenland is een kleine op de mens gerichte onderneming. Ik werk niet volgens een standaard draaiboek. Ieder mens is uniek en verdient een uitvaart die bij hem of haar past. Door middel van dagelijks contact verzorg ik samen met u, stap voor stap alle zaken die geregeld moeten worden.

Ik richt mij daarbij met name op alle Kempische Gemeenten. Zo kan ik gegarandeerde kwaliteit blijven leveren. Het is mijn taak om rust te creëren en alle zorg weg te nemen, zodat u zich als nabestaande alleen maar hoeft te concentreren op de wensen van de overledene of die van uzelf. Alles kan en alles mag! Zolang de wet het toestaat. Je kunt maar één keer afscheid nemen en daarom doe ik er samen met u alles aan om een perfecte uitvaart te realiseren. Uw wensen en inbreng zijn bepalend, waarbij ik een adviserende en regisserende rol zal hebben. Erg belangrijk vindt ik dat er een wederzijds vertrouwen moet zijn. Ik zet mij in voor een persoonlijke begeleiding waarmee ik de nabestaanden tot grote steun kan zijn. Niet alleen in de eerste dagen van rouw maar indien nodig ook daarna.

Ook in het geval dat u in het bezit bent van een uitvaartverzekering kunt u gewoon bij mij terecht.

Lizet van Hove

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Luyksgestel Noord-Brabant

Is Kempenland Begrafenis- en Crematieverzorging Lizet van Hove in Dorpstraat 25 A, Luyksgestel Noord-Brabant 5575 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Crematie diensten in Luyksgestel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Luyksgestel Crematie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Luyksgestel Noord-Brabant, 5575 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823024]