Montfort Boomverzorging Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bisschopspad 3 , 5575 BR Luyksgestel, Noord-Brabant
Bergeijk, Kempen

E-mail

Over Montfort Boomverzorging Van

Gelukkig staan bomen door de jaren heen steeds meer in de belangstelling. De meeste mensen vinden dat bomen onmisbaar zijn in onze samenleving. Het is daarom dan ook van groot belang dat de bomen de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Daarvoor hebben landelijk een aantal bedrijven zich gespecialiseerd in boomverzorging.
Van Montfort Boomverzorging is een van die bedrijven.

Onder boomverzorging wordt o.a. verstaan het snoeien en rooien van bomen, het planten en verplanten van zowel kleine als grote bomen. Ook advisering over bomen behoort tot de werkzaamheden van een boomverzorger. Dit kunnen adviezen zijn over plaats en lichtinval, soortkeuze en boomvorm, maat in volwassen toestand, geschatte levensduur, kabels en leidingen, hinderlijke aspecten, eisen aan de bodem, grondwaterniveau enz.

Iedere boomeigenaar heeft een wettelijke zorgplicht voor zijn of haar bomen. Het is van belang dat de boom of de bomen veilig zijn; naarmate een boom ouder, en dus in de meeste gevallen ook groter wordt, neemt het risico toe. Ook wordt de boom vatbaarder voor ziektes, aantastingen en plagen zowel bovengronds als zeker ook ondergronds. Erfelijke afwijkingen/gebreken die voor kunnen komen in een boom worden vaak op oudere leeftijd risicovoller en kunnen dan vervelende gevolgen hebben.
Het merendeel van alle gebreken,ziektes,plagen en aantastingen zijn met het blote oog waarneembaar of te achterhalen door nader onderzoek.
Voor visuele boomcontrole en nader onderzoek bent u bij van Montfort Boomverzorging op het juiste adres.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Montfort Boomverzorging Van in Bisschopspad 3, Luyksgestel Noord-Brabant 5575 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Luyksgestel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Luyksgestel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Luyksgestel Noord-Brabant, 5575 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825282]