Cranendonck Podotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willem-Alexanderlaan 1 , 6026 BN Maarheeze, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail

Over Cranendonck Podotherapie

Podotherapie Cranendonck, Willem-Alexanderlaan 1, 6026 BN, Maarheeze (ingang praktijk via de Everard Winterslaan). Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten, overbelasting of een (sport)blessure.

De gehanteerde therapie bestaat uit het aan de voet toepassen van corrigerende of beschermende technieken, zoals ortheses, schoen- en zoolcorrecties ('steunzolen'). Maar ook het adviseren van patiënten teneinde voetaandoeningen (èn aandoeningen aan het bewegingsapparaat die vanuit de voet ontstaan) te voorkomen en te bestrijden.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cranendonck Podotherapie in Willem-Alexanderlaan 1, Maarheeze Noord-Brabant 6026 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Maarheeze Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarheeze Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarheeze Noord-Brabant, 6026 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827087]