Verhoeven BV per 1-01-06 officieel importeur Nederland van het Duitse HGT

Door: Vematec  09-01-2006
Trefwoorden: Importeur

Verhoeven Materieel Techniek (Vematec) een onderdeel van Verhoeven Grondverzetmachines BV verdiept zich verder in de recyclingmarkt. Daarom is Verhoeven BV per 1 januari 2006 officieel importeur voor Nederland van het Duitse merk HydraulikGreifer-Technologie (HGT).

De grijperspecialist HGT kent de klappen van de zweep en bouwt elke hydraulische grijper voor machines vanaf 2,5 Ton tot ver over de 100 Ton. Schrootpoliepen, overslaggrijpers, grond- en putgrijpers vormen een deel van het totale leveringspakket. HGT staat met name bekend om zijn leveringen aan diverse machineproducenten met name op het gebied van de recycling.

Verhoeven Grondverzetmachines BV staat bekend om zijn volwaardig leveringsprogramma welke ondergebracht is in zes productgroepen:

Productgroep Rijwerken;
Leveringen en reparaties voor ieder merk en iedere tonnageklasse worden door deze groep verzorgd.
Zij hebben zich gespecialiseerd in het leveren van rijwerk en rijwerkoplossingen
Het bekende merk Berco en voor rubbertracks het eigen Verhoeven merk worden hierin vertegenwoordigd. Door de beschikbare voorraad en jarenlange expertise kan Verhoeven inspringen op onverwachte defecten waardoor de stilstand van de machines van klanten tot een minimum wordt beperkt.

Productgroep VTS
Verhoeven Track systems biedt u voor iedere wenselijke model onderwagen of transportsysteem een oplossing.

Productgroep Takeuchi
Verhoeven Grondverzetmachines BV importeert voor de gehele Benelux de minigravers van Takeuchi.

Productgroep Komatsu
Deze groep vertegenwoordigd het merk Komatsu voor Brabant en Limburg.

Productgroep Service
De Service afdeling heeft o.a. de volgende specialismen: Componentenrevisie, Aircoreparaties (STEK), Hydrauliek service, diefstalbeveiliging (SCM), Las en kotterservice, Rijwerkrevisie, keuringen etc.

Productgroep Vematec
Vematec is reeds jaren bekend om zijn programma van uitrustingstukken welke zij op de markt brengt voor alle merken machines. Kenmerkend is de prijs kwaliteitverhouding en de hoge servicegraad waarmee deze producten worden ondersteund. Onder andere graafmachine bakken, snelwissel systemen, grondboren, trilplaten, sloop & sorteergrijpers, hamers en Esco slijtdelensysteem vinden via deze groep hun weg in de markt.

Trefwoorden: Importeur

Contact Vematec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share