Vonken Slagerij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smits van Oyenlaan 5 , 6026 CN Maarheeze, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail

Over Vonken Slagerij

Slagerij Vonken is al jaren een begrip in Maarheeze. Wie binnenstapt bij slagerij Vonken ziet een ruime winkel met een uitgebreid assortiment. Maar het belangrijkste,is het feit dat we ambachtelijk werken.'De klant kan ervan op aan dat hij een eerlijk product koopt', dat is bij ons belangrijk! Een product dat wij vanaf het begin tot het uiteindelijke eindproduct in de winkel ligt, zelf verwerken. Wij kopen onze koeien en varkens zelf in bij de boer en ook het uitbenen nemen wij voor onze rekening. Dit is natuurlijk de beste manier om te controleren of het vlees van topkwaliteit is.

Voor mensen met weinig tijd om te koken hebben we makkelijke maaltijden, zoals bami, nasi of babi-pangang zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vonken Slagerij in Smits van Oyenlaan 5, Maarheeze Noord-Brabant 6026 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Maarheeze Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarheeze Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarheeze Noord-Brabant, 6026 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817843]