Meubelstoffeerderij J M Vonk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 22 , 4921 AD Made, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Drimmelen

E-mail

Over Meubelstoffeerderij J M Vonk

Stelt u zichzelf weleens de vraag: is het opnieuw stofferen van mijn (design)stoel en bank de moeite waard? Of, hoe maak ik weer een pronkstuk van mijn oude meubel? Kan ik het zitcomfort laten aanpassen? Met onze kunde kunnen we samen een passend antwoord vinden op uw vragen en wensen.

De meubelstoffeerderij is gevestigd in Made. Desgewenst halen wij uw meubilair op en brengen het, in compleet gerenoveerde staat, weer bij u terug. Meubelstoffeerderij Anne-Marie Vonk werkt voor particulieren, detaillisten en horecaondernemingen. Een combinatie van ervaring, creativiteit en vaardigheid leidt tot meubels waar u weer jaren mee vooruit kunt. Ons bedrijf is een erkend leerbedrijf en wij helpen graag leerlingen met het op leiden tot meubelstoffeerder.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Za
24 uur open
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Meubelstoffeerderij J M Vonk in Stationsstraat 22, Made Noord-Brabant 4921 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Made Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Made Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Made Noord-Brabant, 4921 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226406]