Nieuwenhof Administratie Van de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lankveld 25 , 5763 CA Milheeze, Noord-Brabant
De Peel, Gemert-Bakel

E-mail

Over Nieuwenhof Administratie Van de

Ik ben Mirjam van de Nieuwenhof en heb al ongeveer 10 jaar een administratiekantoor dat gevestigd is in Milheeze. Nadat ik meer dan 20 jaar bij enkele accountantskantoren heb gewerkt merkte ik dat de persoonlijke en betrokken benadering erg op prijs gesteld wordt. Dus tijd om dit waar te maken en een eigen administratiekantoor te beginnen.

Door mijn opleiding en de jarenlange ervaring op mijn vakgebied, het volgen van vakcursussen en seminars heb ik inmiddels een breed netwerk opgebouwd, waardoor ik met diverse kantoren ook een nauw samenwerkingsverband heb. Deze weten ook mij te vinden om daar waar nodig is hen bij te staan. Samenwerking leidt eveneens tot een beter product en dus tot een tevreden klant. Dat is waar we voor staan. Wil je als zelfstandig ondernemer of onderneemster aan de slag, heb je een administratieve vraag, een vraag over inkomstenbelasting, of de salarisadministratie?

Neem gerust en vrijblijvend contact met me op

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Nieuwenhof Administratie Van de in Lankveld 25, Milheeze Noord-Brabant 5763 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Milheeze Noord-Brabant, 5763 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824411]