DiaSana Diagnostisch Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogveldseweg 1 , 5451 AA Mill, Noord-Brabant
Land van Cuijk, Mill en Sint Hubert

E-mail

Over DiaSana Diagnostisch Centrum

Diagnostisch Centrum DiaSana is dé aanbieder van MRI onderzoeken in Nederland. Het centrum is een professionele organisatie, geheel zelfstandig en onafhankelijk en kent door zijn flexibele organisatiestructuur geen patiëntenwachtlijsten. Ook ziekenhuizen met capaciteitsproblemen wordt een oplossing op maat (met of zonder verslaglegging) geboden. De organisatie is gericht op samenwerking met aanbieders van zorg in heel Nederland: ziekenhuizen/specialisten, radiologen, huisartsen, sportartsen en bedrijfsartsen. In geval van een MRI kan een patiënt het onderzoek zelf aanvragen.

DiaSana beschikt als eerste in Nederland en als derde ter wereld over een Philips Panorama 1T Open MRI. Door de nieuwste techniek is hoogwaardige beeldvorming mogelijk zonder de ruimtelijke beperkingen van een gesloten MRI.

Patiënten met overgewicht en ook claustrofobische patiënten konden veelal een MRI onderzoek niet ondergaan. Juist voor deze groep mensen is de open architectuur van de open-MRI de oplossing. Door de ruimte in het apparaat is het ook mogelijk functionele onderzoeken van gewrichten uit te voeren. Ouders/begeleiders van patiënten kunnen door het ontwerp van de Philips Panorama MRI direct contact houden met de patiënt.

Tevens beschikt DiaSana over buckyfaciliteiten, waardoor in DiaSana ook röntgenfoto's kunnen worden gemaakt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Mill Noord-Brabant

Is DiaSana Diagnostisch Centrum in Hoogveldseweg 1, Mill Noord-Brabant 5451 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Mill Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mill Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mill Noord-Brabant, 5451 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3692504]