Kersten & Wilhelm Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjeboomstraat 3 , 5451 BK Mill, Noord-Brabant
Land van Cuijk, Mill en Sint Hubert

E-mail

Over Kersten & Wilhelm Notarissen

Hoe maak ik mijn relatie officieel? Eenmanszaak of bv? Wat betekent een scheiding voor mij? Is mijn droomhuis juridisch oké? Moet ik een erfenis accepteren? Een financiële toekomst en zorg voor mijn kinderen vastleggen? Zorg voor later voor mijn partner en bedrijf?

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken. Je kan hiervoor een afspraak maken voor een bespreking op ons kantoor, maar je bent ook welkom op ons gratis spreekuur.

Nieuwe vestiging in Grave
Per 1 januari 2015 heeft Kersten & Wilhelm Notarissen ook een vestiging in Grave. Leon Kersten is vanaf die datum de notaris op deze vestiging. Ons kantoor heeft de praktijk overgenomen van notaris Peter Meurs die per gelijke datum met pensioen is gegaan.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kersten & Wilhelm Notarissen in Oranjeboomstraat 3, Mill Noord-Brabant 5451 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Mill Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mill Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mill Noord-Brabant, 5451 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821517]