Kinderdagverblijf de Kei en Gastouderbureau Roos

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rodenweg 3 , 5451 NH Mill, Noord-Brabant
Land van Cuijk, Mill en Sint Hubert

E-mail

Over Kinderdagverblijf de Kei en Gastouderbureau Roos

Kinderdagverblijf De Kei bied groene opvang aan kinderen van 0-4 jaar in een Kei mooie en rustige omgeving. Genaamd De Bruggen.

Gastouderbureau ROOS verzorgt kinderopvang in de vorm van gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een kleinschalige, huiselijke sfeer. Dit doen wij door middel van zorgvuldige bemiddeling en goed georganiseerde begeleiding tussen gastouders en vraagouders. Wij zijn een erkend en geregistreerd gastouderbureau.

Gastouderbureau ROOS levert maatwerk in kinderopvang. Het belang van het kind staat daarbij voorop. Opvang moet veilig zijn en een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling. Zo regelen wij voor onze gastouders diverse cursussen, zoals EHBO, en werken wij vanuit een pedagogisch beleidsplan dat gericht is op gastouderopvang. Gastouderbureau ROOS heeft een oudercommissie, die de kwaliteit bewaakt en bevordert.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kinderdagverblijf.dekei/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderdagverblijf de Kei en Gastouderbureau Roos in Rodenweg 3, Mill Noord-Brabant 5451 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Mill Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mill Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mill Noord-Brabant, 5451 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814830]