Orthopedisch team ViaSana opnieuw versterkt.

Door: Kliniek Viasana  18-08-2009
Trefwoorden: Vacature, Orthopedie

De afdeling orthopedie is per 1 augustus 2009 uitgebreid met orthopedisch chirurg Bas Rutten. De zes orthopedisch chirurgen die op dit moment werkzaam zijn bij ViaSana, zijn ieder gespecialiseerd in de verzekerde sport-, knie-, heup- schouder of rugchirurgie.

Meer en beter patiënten helpen
Bas Rutten zal als zevende orthopedisch specialist werkzaam zijn bij kliniek ViaSana. Hij heeft zich met name verdiept in de onderste extremiteit (knie, heup, voet- en enkelchirurgie). Naast Bas Rutten zal in september orthopedisch chirurg Marco Driesprong het team tijdelijk versterken. Door de komst van de twee specialisten neemt de vraag om personele ondersteuning toe. Zo zijn er verschillende vacatures geopend en lopen er al verschillende sollicitatieprocedures met OK assistenten, doktersassistenten en verpleegkundigen. Met de personele uitbreiding verwacht ViaSana aan de toegenomen vraag van haar gespecialiseerde behandelingen te voldoen.

Twintig ViaSana Specialisten
Met de komst van de twee orthopedisch specialisten zullen er vanaf september acht orthopedisch chirurgen werkzaam zijn in ViaSana. Naast de acht orthopedisch chirurgen zijn er drie plastisch chirurgen, twee algemeen chirurgen en zeven anesthesiologen werkzaam. Hiermee komt het totaal op twintig werkzame specialisten. Daarnaast is het personeelsbestand van 30 in 2005 naar al meer dan 150 in 2009 medewerkers gegroeid.

Sterk groeiende vraag
Na de eerdere bouwkundige uitbreidingen in 2007 en 2008 is een versterking van het personeel broodnodig gezien de nog altijd toenemende vraag. Het aantal operaties is namelijk gegroeid van 1.500 in 2005 naar verwachting 5.000 in 2009. Hiermee is ViaSana sinds de invoering van de vrije marktwerking in de zorgsector het sterkst groeiende IMSZ van Nederland en een belangrijke spil voor de werkgelegenheid in de regio.

Trefwoorden: Orthopedie, Vacature

Contact Kliniek Viasana

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share