[email protected] Veiligheidsadviseur ADR ADN en RID

Info@reaktie.net Veiligheidsadviseur ADR ADN en RID van Reaktie Training & Consultancy

Door: Reaktie Training & Consultancy  05-12-2012
Trefwoorden: Cursus, Zoekmachine Optimalisatie, Code 95

Bedrijven die gevaarlijke goederen vervoeren, opslaan of overslaan, boven vrijgestelde hoeveelheden, moeten sinds 1-1-2000 een veiligheidsadviseur hebben aangesteld. Dat kan iemand uit de eigen organisatie zijn die het certificaat Veiligheidsadviseur heeft behaald, dan wel een extern Veiligheidsadviseur. (REAKTIE levert ook extern Veiligheidsadviseurs)

Per vervoersmodaliteit moet een certificaat worden behaald.

Ook de bedrijven die uitsluitend volgens bovengenoemde vrijstelling/hoeveelheid gevaarlijke goederen vervoeren of uitsluitend als expediteur optreden kunnen profijt hebben van een veiligheidsadviseur. Het verhogen van de vakbekwaamheid van medewerkers leidt tot verbetering van de dienstverlening, kostenvermindering en uiteindelijk een beter bedrijfsresultaat.

Voor wie is de cursus bestemd?

De cursus is bestemd voor middenkader en leidinggevend personeel dat verantwoordelijk is voor het vervoer en de overslag van gevaarlijke goederen. Het gaat hier bijvoorbeeld om planners, loodsbazen, warehouse managers, kwaliteitsmanagers en risk-prevention officers.

Trefwoorden: ADN, Chauffeur gevaarlijke stoffen, Code 95, Cursus, RID, Veiligheidsadviseur ADN, Veiligheidsadviseur ADR, Veiligheidsadviseur Binnenvaart, Veiligheidsadviseur RID, Veiligheidsadviseur Spoorwegvervoer, Veiligheidsadviseur Wegvervoer, Wetboeken ADR ADN en RID, Zoekmachine Optimalisatie,

Contact Reaktie Training & Consultancy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere voorbeelden van portfolio vanReaktie Training & Consultancy

Vakbewaamheid Behandeling Gevaarlijke Stoffen van Reaktie Training & Consultancy thumbnail
03-11-2011

Vakbewaamheid Behandeling Gevaarlijke Stoffen

Reaktie verzorgt de cursussen; Vakbekwaamheid Behandeling Gevaarlijke Stoffen, Veiligheidsadviseur Wegvervoer en ADR Certificaat.